Negoci i serveis

El Port de Barcelona està obert al món i compromès amb el negoci per oferir el millor servei als seus clients i a les empreses de la Comunitat Portuària.

Imatge
invertir en el port enfosquida2

Fer negocis amb el Port de Barcelona

El Port és un motor de desenvolupament sostenible i generador de riquesa, a més d'un hub de coneixement innovador.
Imatge
servicios clientes

Solucions i serveis orientats al client

Transparència i fiabilitat als clients per ajudar-los a incrementar la competitivitat.

Acció ambiental

El Port de Barcelona està electrificant els molls perquè els vaixells que hi operen es connectin a la xarxa elèctrica general amb certificat d'origen 100% renovable durant l'atracament, i així es minimitzaran les emissions de gasos contaminants.

El Port ha liderat la transició energètica a la ciutat de Barcelona i és un dels referents en matèria de sostenibilitat a Europa i la Mediterrània. Per continuar amb aquesta aposta de futur, vol electrificar el 50% dels molls els propers cinc anys. El subministrament d'energia renovable als vaixells atracats al recinte portuari permetrà eliminar el 22% de les emissions de NOx i CO2 de tota l'activitat portuària fins al 2030, contribuint a la reducció del global d'emissions del port en un 50% per aquesta data y fent possible que Barcelona sigui un port neutre en carboni abans del 2050.

Aplicacions

Imatge
mar-innovacion.jpg

Un mar d'innovació

El Port de Barcelona és un potent hub innovador, en creixement constant, sempre al servei de la comunitat i aportant solucions tecnològiques sostenibles i competitives