Transportistes

Ets un transportista? Aquí trobaràs tota la informació que necessites per operar al Port de Barcelona.

Transportistas públicos

Mapa d'accessos i serveis

Com arribar al Port de Barcelona, ​​terminals i accessos interns

Terminals

Terminals, depots, Automòbils, SS i RO-R

Preguntes freqüents

Puc fer qualsevol tràmit telemàticament?

La majoria de tràmits sí que es poden fer telemàticament, però no el 100%. Al portal de tràmits de la Seu Electrònica del Port de Barcelona tens la descripció de cadascun. Per a cada cas, veuràs indicat de quines maneres es pot iniciar.
Trámits
 

Necessito certificat digital per poder iniciar qualsevol tràmit telemàtic?

Hi ha tràmits per als que sí que és necessari i d'altres que podeu iniciar fent ús d'un usuari i password personal (clau concertada). Consulta al portal de tràmits quins són els que t'interessen i com poder-los iniciar i, en cas que t'interessi, per obtenir la clau concertada ho pots fer mitjançant el següent formulari:
Sol.licitud clau concertada

Vull presentar un escrit al Port. Com ho puc fer?

Pots fer-ho de maneres diferents. O bé presencialment a les nostres oficines o mitjançant un enviament per correu postal o telemàticament. Des d'aquest enllaç i amb el teu certificat digital el podreu presentar al Registre del Port de Barcelona sense necessitat de desplaçaments.
Registre electrònic

Què he de fer per sol·licitar un carnet d'accés al port?

A l'enllaç adjunt veuràs tota la informació per a cada cas. No dubtis en contactar amb nosaltres si no veus la informació que cerques.
Sol.liscitud de passis i permisos

Com puc sol·licitar un transport especial per circular per zona portuària?

Tot i que ho podries fer des de les nostres oficines, la manera més àgil és enviant-nos aquest senzill formulari. Un cop el rebem et donarem les indicacions oportunes per poder finalitzar el procés.
Sol.licitud de transport especial

Sóc transportista de contenidors i vull disposar d'una autorització que em permeti poder operar al Port. Què he de fer?

Heu de sol·licitar una autorització genèrica AG. Al següent enllaç veuràs on, com fer-ho i tota la documentació necessària.
Sol.licitud autorització genèrica transport de contenidors

Què he de fer per pagar una multa?

Pots pagar-la a través de la nostra web amb targeta de crèdit, a través del codi de barres que figura a la notificació, o presencialment a les nostres oficines. Mitjançant el següent enllaç ho podràs fer sense necessitat de desplaçaments.
Pagament de multes

La Policia Portuària ha immobilitzat i retirat el meu vehicle. Com recuperar-ho?

En aquest cas hauràs de gestionar tant el pagament i la retirada del vehicle a les nostres oficines. Posa't en contacte amb nosaltres.

Estic buscant feina i m'agradaria poder fer-ho al Port de Barcelona. Puc portar un currículum? A on m'he de dirigir?

El Port de Barcelona disposa d'un Portal de Selecció, on podreu consultar totes les oferta de treball publicades. També podreu consultar la nostra filosofia d'empresa i si voleu presentar-nos el vostre currículum. Pots accedir-hi mitjançant el següent enllaç.
Selecció Port de Barcelona

Transportistas 2