Creuers

Barcelona és el port líder de creuers a Europa i el Mediterrani no només per la seva ubicació, sinó també per la seva seguretat, les seves terminals i l'àmplia gamma de serveis per a passatgers i vaixells.

Barcelona, base pionera i líder a Europa

El turisme de creuers ha experimentat un gran auge, i el Port de Barcelona és pioner en la indústria. És la primera base europea i la quarta del món, amb 3,1 milions de creueristes a l'any. També lidera les millores en infraestructures, serveis, seguretat i sostenibilitat, i és un exemple de com la col·laboració entre el port i la ciutat és la fórmula de l'èxit.

cruceros puesta de sol

Unint esforços

El Port de Barcelona aposta pel turisme sostenible i participa en diverses associacions per lluitar contra el canvi climàtic.

Port líder a Europa i la Mediterrània

Els creuers més grans del món fan escala a Barcelona

El nombre de creueristes i vaixells de creuers ha continuat creixent els últims anys, i Barcelona és el port base escollit per la majoria de les empreses per la seva aposta per la sostenibilitat, les seves mesures de seguretat, les seves modernes infraestructures i el seu personal altament qualificat i especialitzat. El Port de Barcelona pot acollir simultàniament 10 grans creuers.