El Port de Barcelona col·labora un any més amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

15 desembre 2023
Imatge
El Port de Barcelona col·labora un any més amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio
Caption
El Port de Barcelona col·labora un any més amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

El proper diumenge, 17 de desembre, el Port de Barcelona es convertirà en un dels escenaris de La Marató 2023, que enguany estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva (SSIR), una temàtica que engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida. Són malalties que afecten a uns 3 milions de persones a Catalunya, amb una incidència que s'estima en 210.905 nous casos cada any. 

Un any més, el Port de Barcelona col·laborarà amb La Marató des de diferents vessants. Per una banda, els nostres fars de Tossa de Mar i de Sant Cristòfol, a Vilanova i la Geltrú, donaran llum a aquesta iniciativa solidària servint d’escenari per a algunes de les accions que es faran durant el programa. I a la zona esportiva del Port de Barcelona tindrà lloc un partit solidari de la Kings-Queens League. 

Per altra banda, la Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu del Port de Barcelona organitzarà diverses actuacions per recaptar fons en benefici de La Marató dins de la programació del Nadal al Port. Així, a partir de les 12.30 hores i al llarg de tot el dia hi haurà diferents activitats de ball al Moll de la Fusta. El passat diumenge, 10 de desembre, la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona amb la col·laboració de BcnSwing va organitzar una primera activitat, Swing per la Marató, per recaptar fons per La Marató.