Per què Barcelona és la seu de la 37a Copa Amèrica?

L'Emirates Team New Zealand va escollir Barcelona per a la celebració de la defensa del títol per la qualitat de les instal·lacions del Port, la diversitat d'espais destinats a la competició, l'experiència de la ciutat en acollir grans esdeveniments esportius, la seva afició als esports nàutics i la seva oferta educativa i de lleure.

Imatge
Por qué BCN AC
L'AC40 Alinghi Red Bull Racing entrenant davant de les costes barcelonines ©ACE Barcelona SL

Les raons per escollir Barcelona

El suport econòmic del Govern d'Espanya, la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona, ​​a més de la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, ​​més l'aval de Barcelona Global, que ha impulsat i dissenyat la candidatura, han estat altres aspectes que va decantar la balança a favor de Barcelona.

Els organitzadors de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela han valorat aquesta col·laboració publicoprivada demostrada a la candidatura, les infraestructures que Barcelona ja té, més les que està posant marxa de cara a l'esdeveniment, i la força de la marca Barcelona.

I així, la capital catalana acollirà la competició internacional més antiga del món, fins i tot més que els primers jocs olímpics moderns. I també la que es considera la prova esportiva més complicada i exigent.

 

Frame inicial qué es la AC

Repercursió de la marca Barcelona, ​​Catalunya del Port

L'America's Cup és el tercer esdeveniment amb més audiència televisiva, només darrere d'uns jocs olímpics i un mundial de futbol. L'audiència televisiva de la competició s'espera que sigui de 1.200 milions d'espectadors. A més, al live streaming es poden superar els 10 milions més, als quals se sumarà el públic a la resta de canals de social media, amb un públic potencial, vist ja a les proves preliminars, de centenars de milions d'usuaris seguint la competició.