Altres activitats

En paral·lel a les activitats que organitza el Port de Barcelona, també hi haurà d'altres que permetran als ciutadans conèixer aspectes i racons del Port i que expliquen la infraestructura des del punt de vista de la ciutat.

Museu Marítim de Barcelona

Jornada de Portes Obertes els dies 24, 25 i 26 de maig.
Horari: divendres i diumenge de 10 a 20h i dissabte de 14 a 20h.

Durant els tres dies hi haurà una exhibició d’embarcacions històriques per les aigües del port.

Museu d'Història de Catalunya

Jornada de Portes Obertes els dies 25 i 26 de maig
Horari: dissabte de 10 a 19h i diumenge de 10 a 14:30 h.

El diumenge a les 12h es farà una visita guiada per l’exposició permanent del museu.
Aquesta visita té un aforament limitat i preferible reservar prèviament a través de la web del Museu.

Amics de La Rambla

Durant les jornades de Portes Obertes al Port de Barcelona organitzen la ruta "De La Rambla a la copa Amèrica, història del Port Vell de Barcelona” un recorregut que narra la relació del mar amb la ciutat.

Les rutes són gratuïtes i l’aforament és limitat, per aquest motiu és preferible reservar prèviament a través de la web d’Amics de la Rambla.

Entrades exhaurides

America’s Cup Experience

Durant les jornades de Portes Obertes al Port de Barcelona dels dies 24, 25 i 26 de maig, ofereixen un 50% de descompte en la venda a taquilla d’entrades "Tarifa general"*.

Accés gratuït per a menors fins a 10 anys acompanyats.

* Altres descomptes no aplicables.

Horari: de 10.00 a 20.00 hores

Associació de Comerciants de Poble Sec i Paral·lel

La 14a Mostra de Benestar, Salut i Comerç del Poble-Sec es celebrarà el dissabte 25 de maig, de 10h a 20h, per donar a conèixer la cultura local i el comerç al barri. 

  • Actuacions en directe: A la plaça Santa Madrona, es podrà gaudir d'espectacles de carrer d’entitats culturals del barri.
  • Espai Gastronòmic i Tallers: Al carrer Olivera, hi haurà tallers interactius i una gran varietat de productes locals per tastar.
  • Mostra Ressona:  Al carrer Bòbila, hi haurà diferents carpes per gaudir de música de 18h a 23h.

La cloenda de la mostra serà un concert al vespre a la plaça Santa Madrona, on es donarà visibilitat no només als comerços, sinó també a les empreses d’oci del barri.

Associació de comerciants de la Barceloneta

Els propers dies 25 i 26 de maig podreu gaudir de l'Street Market de la Barceloneta, un espai d'exposició i venda de productes i artesania vinculats al barri mariner. Situat al Passeig Joan de Borbó, al costat del mar, estarà obert al públic el dissabte i el diumenge de 10h a 20h.

Associació de Comerciants de La Marina

Dissabte 25 i diumenge 26 a la plaça de l'Orgull al barri de la Marina, hi haurà una exposició fotogràfica centrada en la història de la Marina i la Farola.

L'Aquàrium

Descobreix l'Aquàrium de Barcelona durant les Jornades de Portes Obertes al Port de Barcelona els dies 24, 25 i 26 de maig. 

Per aquesta ocasió especial, els nens i nenes fins a 10 anys entren gratis acompanyats d'un adult de pagament. Aprofita aquesta oportunitat única per explorar les nostres instal·lacions i endinsar-te en un món d'aventures aquàtiques. 

Celebra amb nosaltres aquesta ocasió especial. Consulta aquí les condicions d'aquesta promoció.

A més a més, descobreix el nostre nou espai interactiu, Aqua Protectors: necessitem la teva ajuda per omplir el mar de peixos fascinants i lliure de deixalles contaminants. És apte per a totes les edats, no et pots perdre aquesta experiència!

Maremàgnum

Del 24 al 26 de maig es podrà gaudir de promocions i música en directe al Maremàgnum. Dissabte i diumenge a la tarda actuacions de jazz en directe. Durant els tres dies 1h d'aparcament gratuït per als membres de l'app de Maremàgnum. Els tres dies targeta regal de 20€ per a compres superiors a 100€.

Fundació Barcelona Capital Nàutica

A les aigües davant del Maremàgnum tindrà lloc durant els dies de les portes obertes al port la Regata RC Sailing BARCELONA 2024.

En aquesta regata competiran els vaixells de ràdio control construïts per alumnes universitaris en el marc del projecte RC Sailing. El projecte és una iniciativa de la Fundació Barcelona Capital Nàutica i Glooers.

Equips formats per cinc estudiants de tercer i quart curs de graus d'enginyeria, han ideat, dissenyat i construït des de zero i a contrarellotge una embarcació de vela de ràdio control (en 4 mesos). I ara els hi tocarà pilotar-los en aquesta regata. El dissabte al matí faran entrenaments, i la gran final serà el diumenge 26 de 10 h a 15 h.