Àgora Port i Mercat mariner

La plaça del Portal de la Pau serà un punt vibrant de divulgació i entreteniment. L’Àgora Port oferirà xerrades sobre l’activitat portuària i activitats divulgatives i culturals per a grans i petits mentre que el Mercat Mariner serà el punt on degustar i comprar productes de proximitat. 

L'Àgora Port de Barcelona emergeix com un innovador centre de divulgació, destinat a destacar i compartir el fascinant món de l'activitat portuària de la ciutat, on els visitants també podran explorar, a través d'activitats, xerrades i audiovisuals, els processos logístics, la història marítima i la rellevància del Port de Barcelona per a la ciutadania. També hi haurà espai per la diversió amb actuacions i tallers musicals, així com activitats pels més petits. 

Mercat mariner

Gaudeix d’una experiència gastronòmica al costat del mar al nostre Mercat Mariner. Aquí, trobaràs una àmplia selecció de productes de proximitat i del mar, tot a l'abast dels teus sentits. Tant si busques comprar com degustar, t’esperem al Mercat Mariner. 

Visita vehicles de la Policia Portuària i els Bombers

Amb motiu de les Jornades de Portes Obertes del Port de Barcelona, ​​al moll de Bosch i Alsina (moll de la Fusta), es podran visitar els vehicles de la Policia Portuària i els Bombers del Port de Barcelona, ​​i descobrir les tasques que fan en matèria de seguretat i protecció del port i les seves instal·lacions, així com de les persones que hi treballen. 🚓🚒

És una excel·lent oportunitat per conèixer de prop la feina d'aquests professionals i comprendre'n el paper fonamental en el funcionament segur del port.

Si teniu l'oportunitat d'assistir-hi, no us ho perdeu!