NotíciesEl Port de Barcelona signa la IV Declaració de Shenzhen que demana més cooperació entre ports i zones franques

El Port de Barcelona ha signat la IV Declaració de Shenzhen, que defensa una cooperació més gran entre els ports i les zones franques duaneres per tal que conjuntament ajudin a desenvolupar les economies locals. La declaració, signada per 15 dels principals ports de tot el món, demana potenciar la innovació i l'obertura de les diferents institucions -ports i zones franques- per tal que facilitin el desenvolupament industrial i la internacio-nalització comercial de les seves zones d'influència.

El cap de la Policia Portuària rep la medalla d'Honor de la Guàrdia Urbana de Barcelona

L'intendent cap de la Policia Portuària, Jaume Molina, va rebre la medalla d'Honor al mèrit a persones alienes al cos, en la categoria d'argent, que atorga la Guàrdia Urbana de Barcelona i que va ser lliurada dimarts passat. D'altra banda, la inspectora Eva Hernández va rebre dilluns passat la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc que atorga el Cos Nacional de Policia. El guardó és un reconeixement a la trajectòria professional de la inspectora i a la seva especial col·laboració amb aquest cos policial.

El Port Vell de Barcelona acollirà una Fira de Nadal al costat del mar

Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau serà l'escenari de la primera Fira de Nadal del Port Vell. El mercat nadalenc, que se situarà davant del monument a Colom i ocuparà una superfície de 5.000 m2, reunirà una àmplia varietat de parades fetes de fusta i decorades amb garlandes a l'estil dels mercats tradicionals, una zona gastro-nòmica i activitats per a grans i petits. A més, durant el Nadal, el Port Vell s'omplirà de llum amb un arbre amb il·luminació led de 31 metres, un betlem flotant i un carrusel clàssic.