NotíciesEl Port de Barcelona participa en la 48h Open House Barcelona

El Port de Barcelona se suma per segon any consecutiu a la iniciativa 48 h Open House Barcelona amb l'obertura al públic de quatre instal·lacions del Port Vell: la Confraria de Pescadors de Barcelona i la Torre del Rellotge, al moll de Pescadors; la Facultat de Nàutica de Barcelona; la marina OneOcean Port Vell i el Reial Club Marítim de Barcelona.

El Port de Barcelona, Mercabarna i AGEM, junts a Fruit Attraction per obrir nous mercats a l'Àfrica i Àsia

El Port de Barcelona, Mercabarna i l'Associació d'Empresaris Majoristes del Sector Hortofructícola (AGEM) ofereixen un any més la seva oferta integrada a Fruit Attraction, la fira de fruita i hortalisses més important de l'Estat espanyol i la segona d'Europa, que se celebra a Madrid del 18 al 20 d'octubre.

El Port de Barcelona registra el trimestre de més activitat de la seva història

El darrer trimestre (juliol-setembre) ha estat el més positiu de la història del Port de Barcelona amb un creixement del 36,8% en el moviment de contenidors i del 31,2% en tràfic total. Aquests resultats suposen una acceleració de l'increment d'activitat que s'ha registrat durant tot l'any, amb creixements de dos dígits en diferents indicadors de càrrega.