Notícies



Les exportacions al Port de Barcelona aguanten l'impacte de la COVID-19 amb un descens del 3,4% fins l'agost

Les exportacions segueixen aguantant l'impacte de la COVID-19 en l'economia mundial, per l'esforç del teixit industrial de l'hinterland per mantenir la seva competitivitat a nivell internacional. Així, tot i que el tràfic total de contenidors registra fins l'agost una caiguda del 19,6%, amb un moviment d'1,83 milions de TEU, els contenidors plens d'exportació es mantenen en nivells similars als de 2019, amb un descens del 3,4%.

El Port de Barcelona celebrarà els dies 4 i 5 de novembre el seu Port Summit Missió Empresarial Colòmbia 2020

El Port de Barcelona celebrarà els propers 4 i 5 de novembre la seva primera Missió Empresarial online, que tindrà Colòmbia com a país protagonista. Aquest Port Summit Missió Empresarial Colòmbia 2020 esdevindrà una gran trobada empresarial internacional per fomentar l'intercanvi comercial entre Colòmbia i Europa, amb el Port de Barcelona com a principal hub logístic facilitador d'aquest comerç internacional.

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visita el Port de Barcelona

El conseller ha estat rebut per la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa i el director general, José Alberto Carbonell. Les delegacions han celebrat una reunió de treball en què han analitzat l'impacte que està produint la crisi de la COVID-19, i concretament, en els tràfics marítims i els serveis logístics a Catalunya. Tremosa també ha estat informat de les diferents iniciatives del Port de Barcelona per ajudar a les empreses a superar la crisi.