NotíciesEls Mossos d'Esquadra i la Policia Portuària resolen diversos furts de material de pesca valorat en més de 60.000 euros a la Confraria de Pescadors de Barcelona
L'actuació dels dos cossos policials ha permès detenir l'autor dels fets i posteriorment recuperar el material sostret considerat indispensable per a les embarcacions a l'hora de realitzar la seva activitat pesquera. Els pescadors havien mostrat la seva preocupació arran de les sostraccions de portes d'arrossegament, ja que són indispensables per a les embarcacions i els suposava un greu perjudici atès el seu elevat valor econòmic.
La Comunitat Portuària de Barcelona impulsa un gran acord estratègic per afavorir la FP de qualitat i l'atracció de talent al món portuari i logístic
La importància d'aquest gran acord estratègic és doble. D'una banda, pel seu abast, ja que incorpora una àmplia representació tant del món empresarial com del món acadèmic i institucional. Per altra banda, perquè té el doble objectiu de contribuir a la productivitat i competitivitat de les empreses però també de millorar l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment de les que tenen més dificultats d'inserció laboral o de mantenir la feina.
El Port de Barcelona tanca 2020 amb un resultat econòmic de 17 milions d'euros tot i la pandèmia
Malgrat aquest resultat positiu, la factura que la pandèmia ha passat al Port de Barcelona l'any 2020 ha estat de prop de 34 milions d'euros. Així ho ha avançat la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, en la presentació del balanç de l'últim exercici, un any atípic, en què "no hem buscat fer els millors resultats econòmics de la història sinó que hem buscat la resiliència". Conesa ha recordat que "el suport a les empreses de la Comunitat Portuària i a la resta del teixit empresarial ha estat una de les nostres prioritats".