Notícies



Projecte d'adaptació de dues straddle carrier a gas natural al Port de Barcelona

Al projecte, inclòs en el projecte europeu CORE LNGas hive, hi participen les dues terminals de contenidors del Port –APM Terminals Barcelona i BEST– que cedeixen les màquines. Consisteix en la modificació dels motors de dues straddle carrier dièsel perquè puguin funcionar amb gas natural (motors dual-fuel o motors 100% gas) i la incorporació dels corresponents tancs de GNL.

El Pla de Sostenibilitat Sectorial del Port de Barcelona obre un nou període d'adhesions

El Pla de Sostenibilitat Sectorial del Port de Barcelona ha presentat el nou període d'adhesions per sumar més empreses i entitats a la iniciativa, que pretén avançar en el desenvolupament d'un sector portuari més sostenible. Actualment formen part del Pla de Sostenibilitat Sectorial un total de 54 organitzacions de diferents àmbits d'activitat.

El Port de Barcelona acull un debat sobre els reptes de la logística del vehicle elèctric

El Port de Barcelona ha acollit la jornada Electric Vehicles in Logistics and Transportation, dedicada a analitzar i debatre la situació del transport de vehicles elèctrics nous a les autopistes del mar i a explicar l'evolució del projecte CarEsmatic, que té l'objectiu de desenvolupar el transport marítim de vehicles elèctrics nous entre els ports de Koper i Barcelona.