NotíciesL'any 2020 es van subministrar més de 39.100 m3 de gas natural a vaixells al Port de Barcelona, el 65% a ferris de Baleària

Del total d'operacions realitzades al Port de Barcelona, el 96% corresponen a la naviliera Baleària, que ha operat amb quatre vaixells a gas en les seves connexions amb Balears. Baleària realitza les operacions amb el mètode multitruck-to-ship (MTTS), que permet el subministrament simultani al vaixell des de diverses cisternes de GNL, reduint de forma substancial el temps necessari per fer l'operativa i fa que sigui més eficient.

El Servei d'Atenció al Client del Port de Barcelona estrena web

El nou portal web vol ajudar a la resolució de les consultes i dubtes que plantegen els clients a la infraestructura catalana. Així, el SAC estarà encara més en contacte amb el client i aquest tindrà més informació al seu abast. La nova web, amb un format més intuïtiu i amb accés més ràpid a les aplicacions que ofereix el Port, està distribuïda en segments destacats que aniran variant en funció de l'actualitat. S'hi podrà trobar properes jornades de formació, fires, etc. i l'apartat d'avisos ofereix informació i canvis en l'operativa al Port.

El Port de Barcelona i les seves terminals preparen junts el camí cap a la transició energètica

El Port de Barcelona i les terminals que operen en les seves instal·lacions comencen ja a donar passos ferms en el camí cap a la transició energètica, una estratègia en la que Port i Comunitat Portuària van de la mà. Així, durant l'any 2020 les 14 terminals del Port de Barcelona acollides a les bonificacions mediambientals van invertir més d'1,7 milions d'euros en projectes per descarbonitzar l'operativa portuària, reduir les emissions, generar energies renovables i iniciar la transformació energètica.