NotíciesBEST es consolida com a Mega Terminal amb dues noves grues en el Port de Barcelona

Les dues noves grues reforcen la posició competitiva de BEST gràcies a les seves 24 posicions de mànega, que permetran ampliar la seva capacitat per operar els grans vaixells. Les dues noves grues, tenen una altura sota spreader de 47 m. amb la possibilitat de créixer uns altres 5 m. més que els permet treballar en vaixells amb fins a 10 altures sobre bodega. Les grues es podran incorporar a l'operativa diària durant el mes de juny i es presentaran al sector en un acte de benvinguda que se celebrarà el proper 17 de juny.

Formació al Client del Port de Barcelona organitza la jornada "Protocol dels Negocis a la Xina"

La sessió, en què han participat més de 90 professionals logístics, ha estat organitzada de manera que es fomenti la interacció entre organitzadors i assistents, generant debat en directe. Des de Formació al Client del Port es treballa per oferir formació d'una manera innovadora i distesa, aspectes molt importants en el moment actual, en què degut a les restriccions de la pandèmia encara hi ha restriccions que dificulten la celebració d'aquestes accions en formats presencials.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona visita el Port de Barcelona

La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, ha visitat el Port de Barcelona, on ha estat rebuda per la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; el cap del Gabinet de Presidència i Relacions Institucionals, Emili Alberich; i el cap de Relacions Externes, Manuel Galán. A la reunió de treball, la nova presidenta de la Cambra de Comerç ha pogut conèixer les instal·lacions portuàries, i les principals dades econòmiques i de tràfic del Port de Barcelona, que recolzen el seu paper com un dels principals motors econòmics de Catalunya.