NotíciesEl Port de Barcelona col·labora amb el projecte ‘Jove Valor' per donar oportunitats laborals als joves

Durant aquest any, l'Autoritat Portuària de Barcelona acollirà nois i noies en situació d'atur, d'entre 18 i 29 anys, en estades laborals a les seves instal·lacions on aprendran a desenvolupar-se en una cultura organitzativa, amb hàbits de treball i en un ambient d'aprenentatge dins de l'àmbit de l'administració i l'atenció al client. Els joves, acompanyats per un tutor/a, tindran una experiència laboral de 12 mesos amb un contracte laboral a mitja jornada a càrrec de la fundació.

L'any 2020 es van subministrar més de 39.100 m3 de gas natural a vaixells al Port de Barcelona, el 65% a ferris de Baleària

Del total d'operacions realitzades al Port de Barcelona, el 96% corresponen a la naviliera Baleària, que ha operat amb quatre vaixells a gas en les seves connexions amb Balears. Baleària realitza les operacions amb el mètode multitruck-to-ship (MTTS), que permet el subministrament simultani al vaixell des de diverses cisternes de GNL, reduint de forma substancial el temps necessari per fer l'operativa i fa que sigui més eficient.

El Servei d'Atenció al Client del Port de Barcelona estrena web

El nou portal web vol ajudar a la resolució de les consultes i dubtes que plantegen els clients a la infraestructura catalana. Així, el SAC estarà encara més en contacte amb el client i aquest tindrà més informació al seu abast. La nova web, amb un format més intuïtiu i amb accés més ràpid a les aplicacions que ofereix el Port, està distribuïda en segments destacats que aniran variant en funció de l'actualitat. S'hi podrà trobar properes jornades de formació, fires, etc. i l'apartat d'avisos ofereix informació i canvis en l'operativa al Port.