NotíciesEl tràfic de contenidors del Port de Barcelona augmenta un 1,3% fins al mes d'agost

El Port de Barcelona ha canalitzat 2,28 milions de TEU fins a l'agost, amb un creixe-ment de l'1,3%. El bon compor-tament dels contenidors plens d'importació, que han crescut un 3,7% i sumen 403.731 TEU, és el principal motor d'aquesta bona evolució. Els contenidors plens d'exportació, malgrat en-cara per sota del tràfic registrat en els primers vuit mesos de 2018, han moderat el seu descens. Entre els mesos de gener i agost les terminals del Port de Barcelona han mogut 474.812 TEU plens d'exportació, un 4,6% menys que al 2018.

Santiago Garcia-Milà es reuneix amb el president de l'Organització Marítima Internacional

La trobada entre els presidents de l'IAPH i l'IMO s'ha produit a la London International Shipping Week, i va permetre als màxims responsables de totes dues organitzacions in-formar sobre els respectius pro-jectes en marxa i analitzar possibles punts de col·laboració. Entre els aspectes tractats van destacar els objectius inclosos en el World Ports Sustainability Program, una iniciativa de l'IAPH que té l'objectiu de fomentar la sostenibilitat en els ports i en el conjunt de les ca-denes logístiques a tot el món.

El Port de Barcelona presenta a Seatrade Europe els projectes més sostenibles per a la indústria de creuers

El Port de Barcelona ha presentat a la fira Seatrade Europe els projectes més sostenibles que està desenvolupant en relació amb la indústria de creuers. Mar Pérez, cap de Creuers del Port de Barcelona, i Gemma Gracia, d'aquest departament, han mantingut a la fira reunions amb les principals navilieres en què han explicat l'estratègia que el port català segueix en matèria de sostenibilitat, tant a nivell ambiental como social i econòmic.