NotíciesEl tràfic de mercaderies al Port de Barcelona suma 62,7 milions de tones fins al novembre

El tràfic de mercaderies al Port de Barcelona en els primers 11 mesos de l'any ha sumat un total de 62,7 milions de tones, xifra que suposa un increment del 0,9% respecte al tràfic del 2018. Els líquids a granel acu-mulen un creixement del 8,2%, apropant-se als 15 milions de tones entre els mesos de gener i novembre. Destaca en aquest grup el creixement que re-gistren els biocombustibles (+116,5%), que acumulen prop d'1,4 milions de tones; el gasoli (+32,6%) o els olis i greixos (+27,3%).

El Port de Barcelona inaugura la primera fira de Nadal de la ciutat al costat del mar

El Port de Barcelona ha inau-gurat la primera Fira de Nadal del Port Vell amb un espectacle al Portal de la Pau que ha donat el tret de sortida oficial al primer mercat nadalenc que Barcelona té al costat del mar. El director general del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell, i un grup d'infants, fills de treballadors del Port de Barcelona, han estat els encarregats de pitjar el botó que ha fet oficial l'encesa i ha donat pas a l'espectacle de llum, música i color de l'arbre que presideix la fira.

El Port de Barcelona anima la Comunitat Portuària a omplir el Contenidor Solidari

La campanya tindrà lloc del 10 al 15 de desembre. Per a la recollida d'aliments es demanen aliments bàsics i infantils: tot ti-pus de conserves (d'origen ani-mal, vegetal o llegums cuits), oli, llet i aliments infantils (llets, cereals i purés). Els aliments han de ser no periples a curt termini, aptes per a consum humà, amb data de caducitat adequada i descripció dels in-gredients. Aquests es faran arribar a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, que els distribuirà entre les entitats benèfiques receptores sense afany de lucre.