NotíciesEl tràfic de contenidors del Port de Barcelona creix un 6,7% durant el mes de gener

El Port de Barcelona ha començat l'any amb un increment del 6,7% en el tràfic de contenidors, fins assolir els 287.777 TEU durant el mes de gener. En aquest apartat, els segments d'activitat més dinàmics han estat els transbordaments, que han avançat a un ritme del 17,7%, i les importacions, que han crescut un 11,5%. Entre els països més dinàmics en els seus intercanvis amb el Port de Barcelona destaquen la Xina (+3,7%), Estats Units (+38%), Tailàndia (+38%) i Malàisia (+17%).

El Fòrum Telemàtic del Port de Barcelona celebra 25 anys aportant solucions digitals per millorar la cadena logística

Durant aquests 25 anys d'història, més de 400 professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona han col·laborat de forma voluntària en el Fòrum Telemàtic en representació d'empreses, associacions professionals o administracions. Nascut dins del Pla de Qualitat del Port de Barcelona, el Fòrum ha estat un instrument de millora efectiu que ha abastat a tots els àmbits portuaris i que ha facilitat la posada en servei d'eines tecnològiques que han configurat el Port actual.

El Port de Barcelona promourà la missió empresarial al Japó en la 11th WCA Conference

El Port de Barcelona participarà en la 11th WCA Worldwide Conference, la trobada anual de la World Cargo Alliance (WCA) que se celebrarà a Singapur del 18 al 22 de febrer. El sales manager, Carles Mayol; i el cap de Relacions Internacionals i Promoció, Manel Galán, conformen la delegació del Port de Barcelona, que és l'únic port europeu present a la conferència de la WCA, la principal trobada del sector transitari a escala mundial, gràcies al conveni d'exclusivitat signat entre les dues parts.