NotíciesLa tretzena edició del Nadal Solidari recapta 1,3 tones d'aliments i 5.750 unitats de productes d'higiene

La 13a edició del Nadal Solidari al Port de Barcelona, celebrat de l'11 al 16 de desembre, ha recaptat enguany 1.313 quilos d'aliments i 5.752 unitats de productes d'higiene entre els treballadors, empreses i entitats de la Comunitat Portuària. La tipologia dels productes recollits i el seu valor –que han superat els de la campanya 2017– han donat resposta a les necessitats prioritàries de les entitats receptores, la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona i la Fundació IReS.

Acords del Consell d'Administració del mes de desembre

La UTE CALAF -COYNSA 2000– VOLTES s'adjudica el moviment de precàrregues del moll Prat per 4 MEUR. L'obra, que durarà 10 mesos i permetrà la instal·lació de 7 grues ASC, consisteix en la retirada parcial de la precàrrega existent al nord del moll Prat, així com en la formació de l'esplanada corresponent damunt dels reblerts consolidats. La subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia LLovera ha pres possessió com a nova vocal del Consell d'Administració.

El Port de Barcelona obre el Nou Passeig del Trencaones

El Port de Barcelona ha inaugurat el Nou Passeig del Trencaones i tot un conjunt d'espais públics generats al voltant de la Marina Vela, la nova instal·lació per a embarcacions esportives i de lleure ubicada a la Nova Bocana (Port Vell). En total, el Nou Passeig del Trencaones i la resta d'àmbits que es posen en servei, sumen 36.481 metres quadrats d'espai d'ús públic i ciutadà. L'àmbit d'ús ciutadà es completa amb l'ampliació de la Rosa dels Vents i amb les noves àrees públiques que s'obriran al voltant de la Marina Vela.