NotíciesEl Port de Barcelona acull un debat sobre els reptes de la logística del vehicle elèctric

El Port de Barcelona ha acollit la jornada Electric Vehicles in Logistics and Transportation, dedicada a analitzar i debatre la situació del transport de vehicles elèctrics nous a les autopistes del mar i a explicar l'evolució del projecte CarEsmatic, que té l'objectiu de desenvolupar el transport marítim de vehicles elèctrics nous entre els ports de Koper i Barcelona.

El Port de Barcelona creix al gener un 54% en tràfic total i un 48% en contenidors

El Port de Barcelona ha començat 2018 amb un important creixement de l'activitat en tots els segments de tràfic, fet que consolida el fort impuls registrat el 2017, quan la instal·lació va registrar els millors resultats de la seva història. Segons les dades estadístiques del mes de gener, el tràfic total del Port ha crescut un 54,5%, amb un total de 5,6 milions de tones canalitzades.

El Port de Barcelona defensa la col·laboració entre ports mediterranis per impulsar solucions sostenibles

El Port de Barcelona ha participat en el Fòrum de Ports de la Mediterrània, el MEDports Forum 2018, organitzat pel Port de Marsella, amb la col·laboració d'Intermed, que s'ha celebrat el 7 i 8 de febrer. La delegació del Port de Barcelona ha estat formada pel seu cap d'Estratègia, Jordi Torrent, i per la representant del Port a Lió, Claire Pérez.