NotíciesNou sistema de reserves per planificar les operacions terrestres

El BCN Port Booking System, permetrà als transportistes reservar una franja horària a la terminal per fer les seves operacions i contribuirà a donar resposta a aquestes noves exigències del comerç internacional. A més, ajudarà a fer més eficients les cadenes logístiques que passen pel Port de Barcelona i a reduir les externalitats negatives, com ara les emissions contaminants.

El Port de Barcelona aplica una reducció del 10% en la T3

A partir de la publicació de la llei de Pressupostos generals de l'Estat, el Port de Barcelona aplicarà una reducció del 10,17% en la taxa de la mercaderia. D'aquesta manera, la quantia bàsica d'aquesta taxa passa a ser de 2,65€. Aquesta modificació, al igual que la llei de Pressupostos de l'Estat publicada al BOE, té efectes del 5 de juliol.

El Port de Barcelona presenta el seu calendari de fires i conferències

En l'acte, presentat per la directora comercial del Port de Barcelona, Rosa Puig; la commercial manager, Ana Aré-valo; i la responsable Comercial i de Línies Regulars, Anna Llisterri, s'ha ressaltat la impor-tància que té la participació de les empreses de la Comunitat Portuària en les fires i confe-rències i la presència conjunta en el mateix estand dels operadors portuaris i del Port.