NotíciesEl Port de Barcelona, finalista als premis International Seafarers' Welfare Awards 2018

Els guardons, que atorga la International Seafarers' Welfare and Assistance Network, van ser lliurats a la ciutat suïssa de Ginebra, a la seu de la International Labour Organiza- tion. Els premis tenen el suport de la International Maritime Organisation, la International Transport Workers' Federation, la ILO i la International Christian Maritime Association.

Una delegació del Port de Ningbo-Zhoushan visita el Port de Barcelona

Les dues delegacions han valorat la possibilitat de millorar la col·laboració entre el Port de Barcelona i tots dos ports xinesos, així com amb la regió Ningbo-Zhoushan, reforçant les connexions marítimes existents i potenciant les ferroviàries. La delegació xinesa ha presentat la 2018 Maritime Silk Road Port International Cooperation Forum, que se celebrarà a Ningbo el 13 i 14 de juny.

El Port de Barcelona participa en la jornada de promoció del short sea shipping al Port de Motril

La commercial manager del Port de Barcelona, Ana Arévalo, ha presentat la ponència titulada "La experiencia del Port de Barcelona en el desarrollo del Transporte Marítimo de Corta Distancia", en què ha explicat què ha fet l'enclavament català per a situar-se com un dels principals ports de la Mediterrània i Europa en aquest tipus de tràfic.