NotíciesEl Port de Barcelona assisteix a la JOC Container Trade Europe Conference

El sales manager del Port de Barcelona, Carles Mayol, ha assistit a la JOC Container Trade Europe Conference que s'ha celebrat a Hamburg (Alemanya) del 16 al 18 de setembre. Organitzada per la publicació The Journal of Com-merce (JOC), la conferència ha aplegat als principals experts en comerç marítim, logística i tecnologia i a màxims respon-sables de les primeres navilie-res mundials per debatre sobre la situació actual del transport marítim actual i els reptes que aquest sector haurà d'encarar durant els propers anys.

El Port de Barcelona acull 1.600 reunions de la xarxa internacional de transitaris GKF

El Port de Barcelona acull les reunions de la Global Key Family Network, xarxa inter-nacional d'agents de càrrega de transport marítim i aeri que celebra la conferència anual a Barcelona. Lluís París, commer-cial manager del Port de Barcelona, ha donat la ben-vinguda als agents de càrrega que participen en aquest acte, que promou la creació de vincles entre empreses transitàries de tot el món amb la finalitat de fer créixer el seu negoci i enfortir i desenvolupar aliances estratègiques.

El Port de Barcelona participa en el 5è chainPORT Annual Meeting

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; i el subdirector general d'Estratègia i Comercial, Santiago Garcia-Milà, han participat en el 5è chainPORT Annual Meeting del 16 al 17 de setembre a Montreal. chainPORT vol establir una cadena global de smart ports líders en la creació i implementació de solucions tecnològiques per a compartir coneixement, crear una base per al desenvolupament conjunt de solucions innovadores i orientades al futur i generar estratègies comunes per al sector portuari.