NotíciesEl Port de Barcelona i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya treballen junts en promoure el comerç entre Europa i Amèrica

Els treballs d'organització de la missió empresarial estan molt avançats i s'ha celebrat una reunió de treball, organitzada per la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, en què la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, va explicar el paper del Port de Barcelona com a hub logístic i motor econòmic del sud d'Europa i de la Mediterrània, al servei de les empreses, tant brasileres com catalanes, per als intercanvis no només entre Catalunya i Brasil, sinó entre Europa i Amèrica.

L'aplicació de les noves tecnologies i els serveis de marca, els aspectes més valorats del Port de Barcelona

Aquest és el quart estudi sobre la imatge i els serveis del Port de Barcelona. Els anteriors eren dels anys 1993, 1997 i 2008, fet que ha permès analitzar com han evolucionat factors com l'aplicació de plans de qualitat i la promoció internacional del Port. L'estudi també ha permès conèixer com determinen el negoci portuari i el posicionament del Port de Barcelona aspectes tan quotidians avui com és l'aplicació de les noves tecnologies en els diferents àmbits de la logística portuària.

Les reunions amb importadors, exportadors, navilieres i transitaris han centrat l'activitat del Port a Fruit Logistica

Durant la fira s'han celebrat nombroses reunions entre la delegació del Port, formada pel sales manager, Carles Mayol; la responsable Comercial i de Línies Regulars, Anna Llisterri; l'analista de Producte, Javier Méndez; la delegada del Port a Toulouse, Nathalie Thomas; i el representant del Port a Sud-Amèrica, Hugo Lejtman, i els responsables de les empreses importadores i exportadores del sector hortofruticola així com de transitaris i navilieres implicats en aquest tipus de productes.