NotíciesEl tràfic del Port de Barcelona creix un 5% durant el mes de gener

El Port de Barcelona ha registrat un increment del 5% en el tràfic total, assolint 5,5 milions de tones el mes de gener. Aquest creixement es deu sobretot a la pujada del 42,1% experimentada pels líquids a granel, amb 1,5 milions de tones. Els sòlids a granel també presenten una evolució positiva (+6,1%) i han sumat 346.741 tones. Els països més dinàmics en els seus intercanvis amb el Port són Brasil, (+48,4%), Arabia Saudita (+29%), Vietnam (+27,2%), Egipte (+26,6%), Índia (+24,4%), Japó (+17,2%) i la Xina (+13,8%).

Barcelona rep el Premi Excellence al ‘Millor port de l'Estat espanyol 2019' de creuers

El Port de Barcelona ha estat guardonat com ‘Millor port espanyol 2019', en el marc de la XIII edició dels Premis Excellence de creuers. La responsable de Creuers del Port de Barcelona, Gemma Gracia, va recollir el guardó. Barcelona ha estat escollit com Millor port espanyol en nou de les tretze edicions celebrades fins ara. Los premios están organizados por la compañía de comunicación especializada en el sector de los cruceros Cruises News Media Group, que realiza una encuesta entre los pasajeros de cruceros.

El Port de Barcelona i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya treballen junts en promoure el comerç entre Europa i Amèrica

Els treballs d'organització de la missió empresarial estan molt avançats i s'ha celebrat una reunió de treball, organitzada per la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, en què la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, va explicar el paper del Port de Barcelona com a hub logístic i motor econòmic del sud d'Europa i de la Mediterrània, al servei de les empreses, tant brasileres com catalanes, per als intercanvis no només entre Catalunya i Brasil, sinó entre Europa i Amèrica.