NotíciesEl Port de Barcelona encén els llums de la segona edició de ‘Nadal al Port'

El Port de Barcelona ha inaugurat la segona edició de ‘Nadal al Port' que se celebrarà del 2 de desembre al 6 de gener al moll de la Fusta. La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, i un grup de quatre nens i nenes, fills de treballadors del Port de Barcelona, han estat els encarregats de l'encesa de llums. El recorregut serà controlat per personal de seguretat que requerirà un codi QR als visitants, que podran aconseguir als accessos a l'arbre i que permetrà controlar l'aforament en tot moment.

El Port de Barcelona organitza una nova edició de la seva campanya de Nadal de recollida de joguines

El Port de Barcelona ha posat en marxa, un any més, la campanya de recollida de joguines per aconseguir que aquest Nadal cap nena o nen es quedin sense joguina. Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona, es recullen joguines que es fan arribar a diverses associacions i fundacions benèfiques d'ajuda a col·lectius vulnerables. La recollida de joguines comença avui dilluns, 30 de novembre, i acabarà el dia 18 de desembre.

El Port de Barcelona crea una nova Àrea d'Innovació i Estratègia de Negoci i remodela la Subdirecció general de Comercial i Màrqueting

La nova Àrea d'Innovació i Estratègia de Negoci, liderada per Santiago Garcia-Milà, actual subdirector general d'Estratègia i Comercial, s'encarregarà de coordinar la implementació del nou Pla Estratègic 2021-2025 a tota l'organització de forma transversal. Carla Salvadó, que havia estat cap de Màrqueting i Creuers fins al 2016, es reincorpora al Port de Barcelona i dirigirà la Subdirecció general de Comercial i Màrqueting.