NotíciesEl Port de Barcelona creix un 23% en tràfic total i un 21% en contenidors fins al febrer

El tràfic total del Port de Barcelona ha crescut un 23% durant els dos primers mesos de l'any, fins assolir els 10,7 milions de tones de mercaderies. La bona evolució de resultats ha estat generalitzada en aquest inici d'any, ja que tots els segments d'activitat han registrat augments de dos dígits. Els número de TEU ha arribat als 514.499.

Acords del Consell d'Administració de març

La UTE SATO, FCC Construcción, Copisa s'adjudica la 3a fase de l'ampliació del moll Adossat per 26,1 MEUR. Les obres per perllongar el moll cap al sud tindran un termini de 19 mesos. També es licita per 5,9 MEUR la construcció d'una nova esplanada per ampliar la terminal BEST. Aquesta actuació habilitarà el terreny on la companyia podrà ubicar 7 blocs més de grues d'apilament automàtic.

El Port de Barcelona participa en la fira Intermodal South America

L'acció comercial se centra en tres perfils sectorials: els ports d'Amèrica del Sud, per a promoure noves oportunitats de negoci amb el Port de Barcelona; les navilieres que operen al continent americà, per a conèixer les novetats en les diferents línies i potenciar els tràfics amb Barcelona; i els transitaris de la regió, per a de detectar noves oportunitats de negoci.