NotíciesLa Marca de Qualitat del Port de Barcelona renova la seva certificació QualiCert

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha valorat molt especialment la renovació de la certificació QualiCert, que emet l'empresa SGS especialitzada en la inspecció i verificació de serveis, perquè "garanteix que cadascun dels operadors i administracions Efficiency Network que treballen en els àmbits del transport de contenidors i dels serveis als vaixells al Port de Barcelona reben el mateix tracte i la màxima informació a l'hora de mesurar i avaluar els seus indicadors".

El Port de Barcelona identifica els perfils professionals més sol·licitats en el futur als ports mediterranis
El Port de Barcelona ha identificat els perfils professionals més sol·licitats en el futur dins dels ports mediterranis. El Comitè de Formació i Ocupació (EMTE) de l'Associació MedPorts, presidit per la infraestructura catalana, ha donat a conèixer la feina d'identificació realitzada durant l'Assemblea General de l'entitat, celebrada el passat dimarts. Aquests perfils es concentren en tres grans àmbits: digitalització, multimodalitat i transició energètica.
El Port de Barcelona celebra 10 anys treballant per la igualtat amb un nou Pla 2020-2022 que vol reforçar el compromís amb les persones

El Port de Barcelona ha aprovat el Pla d'Igualtat 2020-2022, un document amb el què es vol reforçar els valors que regeixen el comportament de la pròpia entitat: el compromís amb les persones, la gestió ètica i professional, l'orientació al client, la responsabilitat social i la innovació. Per això, el Port assumeix la responsabilitat d'avançar en drets, deures i respondre com demana la societat i com s'espera que ho faci una entitat pública.