Efficiency commitments

Destaquem

Participa en un projecte de futur

El Port de Barcelona juntament amb la Fundació BCN Formació Professional, Barcelona Activa i l'Ajuntament de Barcelona, estan portant a terme un pla per impulsar la Formació Professional (FP) Dual en l'àmbit portuari amb dos objectius principals: potenciar l'ocupació dels joves de la ciutat en companyies que operen al Port i millorar la disponibilitat de professionals qualificats per a les empreses del sector, un cop formats i durant les seves pràctiques.
En el marc d'aquest pla, s'està realitzant una enquesta adreçada a les empreses de la Comunitat Portuària. Aquest treball permetrà identificar les tendències del mercat laboral actual i futur, amb el propòsit d'avançar-se a les necessitats professionals formant els més joves adequadament per a elles.
La participació és fonamental per a què aquesta iniciativa tingui èxit. Per això us sol·licitem que ompliu aquesta enquesta que està adreçada a les persones encarregades de gestionar els Recursos Humans de les vostres organitzacions. En aquest link trobareu informació més detallada. Us agraïm anticipadament la vostra participació en aquest estudi.

Nou protocol documental al PIF

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad ha implementat un nou protocol de control documental per part dels Serveis de Sanitat Exterior al PIF. A partir d'ara caldrà especificar la composició dels productes alimentaris elaborats amb diversos ingredients que hauran d'anar acompanyats d'una fitxa tècnica del producte o declaració en què es desglossin els ingredients de l'aliment i les quantitats de cada un d'ells. Especificant: els additius (nom i núm. E), els aromes (nom i nombre d'identificació de la substància), espècies de plantes (nom comú, nom científic binomial correctament publicat en la literatura taxonòmica actualitzada de referència i part de la planta).
A més, en el cas dels productes compostos, caldrà d'indicar, de manera específica, el percentatge de cada un dels productes d'origen animal transformats fets servir com a ingredients en l'elaboració del producte acabat, i precisar a quin tractament s'han sotmès els productes d'origen animal transformats i en quin moment del procés de fabricació s'ha dut a terme la transformació.
Per resoldre dubtes o ampliar informació:
sanidad_exterior.barcelona@correo.gob.es.

Efficiency Network a La Vanguardia

El Port de Barcelona, el passat 14 de juliol va patrocinar un monogràfic sobre la Marca de Qualitat Efficiency Network, es tracta d'una pàgina especial sencera, dirigida al públic general,  on s'explica que en aquests moments la Marca està integrada per 72 empreses certificades i compromeses, a més de la col·laboració d'altres organitzacions com ara la Duana, els Serveis d'Inspecció en Frontera, el SOIVRE i el propi Port.
És una manera de fer conèixer els compromisos de la Marca i el model de treball de les organitzacions Efficiency Network d'una manera indirecta i que podeu aprofitar per fer difusió.
Us annexem el link i us animem a què el feu servir i el distribuíeu entre els vostres clients, proveïdors i col·laboradors perquè puguin conèixer d'una manera distesa, com pot ser llegir un article de premsa, els vostres compromisos i, a més, veure el vídeo que resumeix la Marca, ja que és la manera com es tanca aquesta notícia en la seva versió on-line. La trobareu a
http://www.lavanguardia.com/lv/monograficos/port-barcelona-efficiency-network/