Efficiency commitments

Destaquem

Les empreses guanyadores dels Premis Efficiency Network

Les empreses guardonades en els 1rs Premis Efficiency Network a l'Excel·lència van ser Marítima del Mediterráneo, en la categoria Les persones, factor clau per a la consolidació de la Marca de Qualitat; Transportes Portuarios i Impex Consultores, en la categoria Orientació als objectius comuns: la col·laboració entre empreses Efficiency Network; Ibercondor, en la categoria La Marca com a eina de suport a la millora contínua de l'empresa i Nadal Forwarding, en la categoria La transmissió dels compromisos al client final. Enhorabona a totes.

Nou vídeo promocional sobre la certificació Efficiency Network

La Marca de Qualitat posa a la disposició de les empreses certificades un vídeo promocional sobre Efficiency Network. Aquest vídeo respon a les peticions de les diverses organitzacions sobre com explicar la certificació i transmetre'n els avantatges als clients. El material, disponible en català, castellà i anglès, s'ha creat amb l'objectiu de narrar de manera clara i breu els beneficis de pertànyer a la Marca. El vídeo està disponible al Brand Center, al portal virtual de la Marca de Qualitat, per tal que les empresa certificades el puguin utilitzar.

Efficiency Network presenta l'acte de celebració dels seus 5 anys

La Marca de Qualitat celebra el seu cinquè aniversari i vol aprofitar aquesta fita per reconèixer l'esforç de les empreses certificades. A l'acte de celebració es lliuraran els primers Premis Efficiency Network i es farà el dijous 2 de juny a les 18:00h a la Casa Convalescència. L'esdeveniment estarà presidit per l'Hble. Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, i pel president del Port de Barcelona, Sixte Cambra. La periodista Anna Boades serà l'encarregada de conduir l'acte.