NotíciesEl Port de Barcelona organitza una nova edició de la seva campanya de Nadal de recollida de joguines

El Port de Barcelona ha posat en marxa, un any més, la campanya de recollida de joguines per aconseguir que aquest Nadal cap nena o nen es quedin sense joguina. Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona, es recullen joguines que es fan arribar a diverses associacions i fundacions benèfiques d'ajuda a col·lectius vulnerables. La recollida de joguines comença avui dilluns, 30 de novembre, i acabarà el dia 18 de desembre.

El Port de Barcelona crea una nova Àrea d'Innovació i Estratègia de Negoci i remodela la Subdirecció general de Comercial i Màrqueting

La nova Àrea d'Innovació i Estratègia de Negoci, liderada per Santiago Garcia-Milà, actual subdirector general d'Estratègia i Comercial, s'encarregarà de coordinar la implementació del nou Pla Estratègic 2021-2025 de forma transversal a tota l'organització. Per la seva banda, la Subdirecció general de Comercial i Màrqueting tindrà al capdavant a Carla Salvadó, que es reincorpora al Port de Barcelona.

El mural col·lectiu del projecte Why? penja del Museu Marítim de Barcelona

El mural del projecte Why? de la pintora i il·lustradora, Carme Solé i Vendrell, ha estat penjat de la façana del Museu Marítim de Barcelona, en motiu del dia dels Drets dels Infants que se celebra el 20 de novembre. En aquesta ocasió, gràcies al suport del Port de Barcelona, l'artista comptava amb la col·laboració dels dibuixos dels nens i nenes, d'entre 3 i 12 anys que han volgut participar, per crear la seva obra. L'activitat està emmarcada dins del projecte Port-Ciutat del Port de Barcelona.