NotíciesLa Comissió de Territori del Parlament de Catalunya visita el Port de Barcelona

La Comissió ha estat rebuda per la presidenta, Mercè Conesa; el director general, José Alberto Carbonell; la directora de Rela-cions Institucionals i Comuni-cació, Núria Burguera; el cap de Medi Ambient, Jordi Vila; i el cap de Relacions Internacionals i Promoció, Manel Galán. Els parlamentaris han mantingut una reunió de treball amb els responsables portuaris en la qual se'ls ha informat sobre els resultats del Port, el seu paper com a facilitador de la internacionalització i el creixement de les empreses i els reptes que s'ha marcat pels propers anys: la transformació tecnològica i la innovació; i la sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

El Port de Barcelona organitza un concert al moll Bosch i Alsina per a celebrar el seu 150 aniversari

CANVI DE DATA

Per causes meteorològiques, s'ha ajornat el concert del 150 aniversari del Port de Barcelona per dijous 18/07/2019, a las 21.00h. El concert de caràcter gratuït, serà interpretat per l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Rubén Gimeno, presenta el programa "De pel·lícula!" que juga amb dos elements cabdals del cinema actual: les bandes sonores i les veus dels personatges. Així, el concert combinarà peces dels grans compositors de cinema actuals, com John Williams, Hans Zimmer o James Horner: Forrest Gump, Pirates del Carib, Missió Impossible o Titànic.

 

El Port de Barcelona convida a les empreses de la Comunitat Portuària a participar activament en les grans fires del sector

El Port de Barcelona ha presentat el seu calendari de fires pel període 2019-2020, animant a la Comunitat Logística Portuària a participar -conjuntament amb els representants del Port- en aquest grans esdeveniments sectorials internacionals. La participació conjunta dels representants del Port i d'empreses i operadors logístics, portuaris i duaners en aquestes fires s'ha consolidat com un model d'èxit ja que permet donar una resposta cohesionada i competitiva a les demandes dels visitants i reforça la imatge de marca del Port.