NotíciesEl Port de Barcelona estrena compte a Instagram

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Port de Barcelona s'ha estrenat a Instagram. La infraestructura pretén fomentar la interacció social amb la ciutadania amb contingut de caràcter lúdic i divulgatiu que apropi el port català als barcelonins, visitants, usuaris i treballadors. A més de les darreres novetats sobre l'enclavament portuari, els usuaris que segueixin el compte també descobriran el complet fons fotogràfic de l'entitat, tant el més recent com l'històric, amb imatges inèdites i anècdotes dels moments immortalitzats.

El Port de Barcelona intensificarà els treballs en l'àmbit social de la sostenibilitat

El Port de Barcelona establirà prioritats estratègiques en sostenibilitat per equilibrar la rellevància de les seves dimensions: mediambiental, econòmica i social. Així ho ha anunciat la presidenta, Mercè Conesa, durant la presentació de l'estudi ‘La integració de la sostenibilitat al Port de Barcelona 1992-2020'. Per donar a conèixer més àmpliament el Pla de Sostenibilitat entre la Comunitat Portuària, el Port de Barcelona ha creat la figura dels ambaixadors de sostenibilitat.

El tràfic de contenidors del Port de Barcelona creix un 25% en el primer trimestre

Aquest creixement durant els mesos de gener, febrer i març, que confirma la tendència a l'alça iniciada a finals de 2020, situa el moviment de contenidors en 907.010 TEU en els tres primers mesos de l'any. Aquesta tendència és deguda al bon comportament dels contenidors d'origen i destí i als trànsits. Així, en el cas dels contenidors d'exportació i importació s'ha registrat una evolució a l'alça de l'11%, sumant 499.676 TEU. Els contenidors de transbordament, per la seva banda, s'incrementen un 47,9%, fins als 407.334 TEU.