Si estàs interessats a conèixer el Port de Barcelona des de dins i rebre formació sobre la seva activitat i desenvolupament, us proposem dues formes de fer-ho.

Escola Europea - Intermodal Transport

L'Escola Europea - Intermodal Transport és el centre europeu de referència per a la formació en logística i transport intermodal. L'Escola ofereix visites tècniques al Port de Barcelona i el seu entorn per a estudiants i professionals del sector dels negocis, transport, logística i comerç internacional. Aquest curs permet conèixer de primera mà les operacions, els tràfics, les infraestructures i els operadors instal·lats al Port, a través d'un recorregut en vaixell amb explicacions i d'altres tipus de visites. A més, oferim la possibilitat de complementar aquestes visites amb conferències – debat que tracten conceptes de primeríssima importància en el món actual del transport, la logística i el comerç internacional.

https://www.escolaeuropea.eu/courses/visit-to-the-port-of-barcelona-operations-and-infrastructures/

Museu Marítim de Barcelona (MMB)
Aquest emblemàtic museu, situat a l'edifici de les Drassanes Reials, proposa moltes noves activitats per conèixer millor l'entorn. El MMB coordina els seus serveis educatius des del Centre de Recursos Educatius del Mar (CREM). Amb un programa de divertides activitats pedagògiques molt complet, el Museu Marítim de Barcelona facilita l'accés al patrimoni marítim, tant dels estudiants com del professorat i del conjunt dels ciutadans, en general. Ofereix multitud de recursos educatius dividits en educació infantil, primària, secundària i batxillerat, a més de formació i assessorament específic per al personal docent.