Port en xarxa: terminals marítimes interiors

El concepte de port en xarxa, tant en forma de terminals marítimes interiors com en forma de delegacions, permet més proximitat entre els serveis que ofereix el port i els seus clients finals, independentment de la seva situació geogràfica.

Millor connectivitat viària


A només uns 200 km de la frontera francesa (per Perpinyà o per Aux les Thermes), Barcelona presenta uns accessos fàcils que enllacen amb els eixos de circulació més importants de França i Espanya.

Accessos terrestres del Port de Barcelona

Millor connectivitat ferroviària


El Port de Barcelona és el primer port d'Espanya connectat a l'ample UIC europeu, fet que permet trens més llargs i més ràpids entre França i Espanya.

Línies ferroviàries del Port de Barcelona

Millor connectivitat marítima


El Port de Barcelona enllaça diàriament amb 50 dels ports més grans de contenidors del món. Connexions particularment notables amb Àsia, Índia i Sud-amèrica.

Línies regulars marítimes del Port de Barcelona

Short Sea Shipping (SSS)


Una solució multimodal per a més sostenibilitat! Aquesta modalitat de transport és una alternativa fiable, neta, segura i econòmica al transport per carretera. El Port de Barcelona ofereix serveis diaris i/o setmanals amb els principals ports del Mediterrani i del nord d'Àfrica.

Línies de Short Sea Shipping del Port de Barcelona