NotíciesInnovació, formació i la Copa Amèrica, fils conductors de la participació del Port de Barcelona al BNEW

El Port de Barcelona tornarà a tenir un paper destacat en l'edició d'enguany del Barcelona New Economy Week (BNEW), les jornades online i presencials dedicades a debatre i reflexionar sobre el paper de les noves tecnologies en el desenvolupament de l'economia del futur. El Port repeteix com a patrocinador de l'esdeveniment i comptarà amb quatre ponents convidats als cicles de conferències sobre Talent, Sostenibilitat i Mobilitat. Amb la d'enguany, la BNEW arriba a la seva tercera edició consolidant-se com un referent en l'àmbit del coneixement, la innovació i el networking.

El Port de Barcelona homenatja l'equip de waterpolo masculí del Club Natació Atlètic-Barceloneta pels seus èxits esportius
El Port de Barcelona ha homenatjat els jugadors de l'equip de waterpolo masculí del Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) pels títols assolits recentment: campió de la Lliga de la Divisió d'Honor de waterpolo masculí de l'Estat i campió de la Copa del Rei. Una delegació del Port de Barcelona, encapçalada pel seu president, Damià Calvet, ha rebut l'equip, que ha estat acompanyat pels seus entrenadors i l'equip directiu i professional del club. El CNAB és un club centenari i és una de les institucions històriques ubicades al Port Vell del Port de Barcelona.
El Port de Barcelona presenta la seva oferta de distribució europea als fabricants d'automòbils xinesos
El Port de Barcelona ha participat amb un estand propi en la fira Automotive Logistics Global Conference, celebrat a la ciutat xinesa de Shanghai el 19 i 20 de setembre. El Port ha estat un dels sponsors d'aquest esdeveniment, que ha aplegat als principals fabricants de vehicles -turismes, camions, autobusos- i de components de la Xina, així com a responsables del transport i la logística del sector de l'automoció. El Port de Barcelona planteja una estratègia logística que escurça els temps de trànsit i optimitza el transport entre el Far East i Europa.