NotíciesLa filial d'Enagás, Scale Gas, i Knutsen inauguren el primer vaixell de subministrament de GNL que es construeix a Espanya i que tindrà com a port base Barcelona

L'‘Haugesund Knutsen', noliejat per Shell Espanya i construït per Armon Gijón, operarà al Port de Barcelona i impulsarà l'ús del GNL com a combustible sostenible en el transport marítim. També s'ha presentat l'adaptació del pantalà de Small-Scale de la Planta de Regasificació d'Enagás a Barcelona. Abans de l'acte de presentació del vaixell, Arturo Gonzalo, CEO d'Enagás, i Lluís Salvadó, president del Port de Barcelona, han firmat un MoU per a l'impuls conjunt de projectes d'hidrogen a la zona.

El Port de Barcelona acull una delegació del govern de Guatemala per compartir estratègies
El ministre d'Economia de Guatemala, Janio Rosales, acompanyat del ministre de Finances de Guatemala, Edwin Martínez, i d'altres membres del seu govern, ha visitat avui el Port de Barcelona. Ha estat rebut pel president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, i altres directius de l'entitat. La visita forma part d'una gira del ministre Janio Rosales per l'Estat, dintre de l'estratègia desenvolupada pel seu govern per a la transformació econòmica i la coordinació intersectorial per posicionar a Guatemala com un actor rellevant en l'atracció d'inversions internacionals.
El Port de Barcelona 4.0 desembarca al Mobile World Congress

Del 27 de febrer al 2 de març, el recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona acollirà 4YFN, l'esdeveniment de startups per excel·lència que s'emmarca dins del Mobile World Congress organitzat per GSMA. Durant els quatre dies que durarà l'esdeveniment, el Port de Barcelona compartirà estand amb Tech Barcelona posant el focus en temàtiques com l'economia blava, la innovació en la sostenibilitat i el Ports 4.0. Seguint els valors de sostenibilitat del Port de Barcelona, l'estand que ocuparan les dues entitats serà construït amb productes reciclables i tots els elements seran reutilitzables.