El Port de Barcelona invertirà prop de 8 milions d'euros en la construcció de la futura llotja de Pescadors, unes instal·lacions que estaran obertes a la ciutadania. El projecte del nou edifici i d'urbanització de l'entorn farà visible i donarà a conèixer l'activitat pesquera que es desenvolupa a Barcelona, alhora que obre aquesta zona del Port Vell als ciutadans.

El projecte, que té un termini d'execució de disset mesos, estructurarà la futura Llotja de Pescadors en tres blocs amb l'objectiu de fer més eficients els serveis que requereixen les diferents modalitats de pesca que es desenvolupen a Barcelona -encerclament i arrossegament- i que comporten les captures de peix blau i peix blanc. Aquesta separació per tipus de peix farà més àgils les subhastes i els processos de preparació, envasat i facturació del peix.

La futura Llotja, que acollirà les oficines de la Confraria de Pescadors de Barcelona, sales de reunions i formació i tots els serveis necessaris, també incorpora dins del projecte la nova fàbrica de gel, que va entrar en servei a finals de l'any 2016.

Cliqueu sobre la imatge per fer una visita 360º i conèixer millor el projecte.