Moll de Barcelona

En aquest espai es concentra el World Trade Center de Barcelona, dues terminals marítimes de creuers, un hotel de 5 estrelles Gran Luxe i el telefèric del Port. És ideal per acollir accions que vulguin captar l’atenció de públic i empreses. Disposa d’un pàrking per a 750 vehicles.


Moll de Drassanes

Presidida per la seu de l’Autoritat Portuària de Barcelona, la Plaça del Portal de la Pau és la plaça institucional del Port Vell, on se celebren les activitats més emblemàtiques com les Festes de la Mercè.

A tocar de les Rambles de Barcelona i el monument a Colom, pel Portal de la Pau passa el 75% dels visitants del Port Vell i n’és el principal punt de referència. Un espai estimat per la ciutat, d’on surten les històriques Golondrinas i amb una de les vistes més carismàtiques del Port Vell.

Per les seves característiques, aquesta plaça es reserva prioritàriament per a actes institucionals, però també pot allotjar, singularment i de forma temporal, esdeveniments amb patrocini privat d’especial importància i ressò per a la ciutadania.
 


Rambla de Mar

És la imatge més emblemàtica del Port Vell. L’arquitectura i el mobiliari urbà converteixen aquesta Rambla en un passeig singular sobre el mar. És la continuació natural de les Rambles de Barcelona.


Moll de Bosch i Alsina

També conegut com el moll de la Fusta, és un dels espais més grans del Port Vell. Ideal per realitzar actes de gran envergadura, amb grans infraestructures i capaç d’acollir una gran afluència de públic.

Amb accessos molt còmodes disposa d’un aparcament al Passeig de Colom. És l’espai del Port Vell més antic recuperat com espaci ciutadà. Any rere any, acull activitats com les Festes de la Mercè, mostres de promoció de diferents comunitats autònomes i països, i activitats de promoció i llançament de productes.


Moll d'Espanya

Es troba al cor del Port Vell. Aquest espai disposa d'zones ben diferenciades: la Plaça de l'Odissea, la plaça d'Itaca i el Mirador del Port Vell. En aquests espais es poden organitzar des de presentacions o exposicions fins a espectaculars desfilades sobre el mar. Disposa de múltiples ofertes culturals i d'oci fixes com el Maremagnum i l'Aquàrium. Compta amb una aparcament amb capacitat per a gairebé un miler de vehicles.


Moll del Dipòsit

És un moll més petit que els altres. Ideal per a crear ambients específics, es divideix en dues zones: la plaça Pau Vila (totalment independent), i el Palau de Mar (on hi ha les oficines d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya i restaurants). Disposa d’un pàrking per a 750 vehicles.


Passeig Joan de Borbó

Conegut també com moll de la Barceloneta. És ampli i diàfan. La proximitat de la platja, amb l’atractiu de la Marina Port Vell, els pesquers, les palmeres, etc., converteixen aquest espai en un lloc perfecte per organitzar les Festes del Barri de la Barceloneta, esdeveniments comercials i promocions de caire esportiu, cultural, social i d’imatge com ara rodatges o presentacions de producte, activitats de restauració, etc. A pocs metres disposa d’un aparcament per a 750 vehicles.


Moll del Rellotge

El moll del Rellotge és un espai diferenciat, més petit i subtilment més discret que el moll de la Barceloneta, però alhora molt ben integrat al passeig Joan de Borbó. L'interessant edifici de la Marina Port Vell és el referent indiscutible d'aquest indret.

Aquest és un espai òptim per celebrar actes populars i de grans dimensions que connectin amb els milers de persones que cada dia hi passegen relaxadament.
 


Plaça del Mar

La nova plaça del Mar va ser inaugurada l’estiu de 2009. Amb un gran èxit d’afluència i una reconversió magnífica, rubrica la importància de Barcelona mirant el mar, avantsala de la platja de Sant Sebastià i comunicada directament amb el nou passeig Mare Nostrum, que connecta amb la Nova Bocana per la platja.

És un espai viu i bulliciós, especialment lúdic i molt adequat per a activitats de promoció esportiva o cultural i trobades populars de gran impacte, com ara l’òpera a la Platja, del Liceu de Barcelona. L’aparcament subterrani acaba d’arrodonir un espai pràcticament únic a Barcelona.
 


Accés Nova Bocana i plaça Rosa dels Vents

La Nova Bocana és l’espai més recent que el Port de Barcelona ha posat a disposició dels ciutadans, amb 9 hectàrees d’extensió.

La plaça Rosa dels Vents, amb una extensió 7.000 m² i situada 11 metres per sobre del nivell del mar fan d’aquest indret un lloc d’una gran bellesa i únic a Barcelona des d’on contemplar la sortida o la posta del sol. Convertit en un esplèndid mirador, moltes productores publicitàries el trien per sorprendre al seu futur client, amb una imatge de modernitat o romanticisme. L’hotel W Barcelona és el seu immediat veí, per la qual cosa fan un tàndem perfecte per a presentacions de productes i esdeveniments.

L’accés a la Nova Bocana, disposa d’un aparcament subterrani i de nombroses àrees enjardinades que actualment donen pas a l’hotel, i, en un futur,  i a una nova àrea de marina per a iots i megaiots, que completarà l’oferta del port ciutat.