BCNaval Tours

Excursions a bord del Eco Slim, el catamarà ecològic de passatge més gran d'Europa. Catamarà amb tres proes que ofereix una navegació comfortable gràcies a l'última tecnologia. Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Capacitat per a 150 persones.

Durada del trajecte: 40 minuts
Lloc de sortida: Moll Drassanes, a prop del monument a Colom

Altres embarcacions:

Punta Europa Segon: 150 passatgers, visió submarina, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Barcelona Fast Ferry: 48 passatgers, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Jolly Roger: un autèntic vaixell pirata, 80 passatgers.

www.barcelonanavaltours.com
Tel.: 93 795 85 68


Cat Helicopters Barcelona

L'empresa Cat Helicòpters ofereix diferents modalitats de vols per l'espai aeri de la ciutat de Barcelona, durant els quals els passatgers tenen unes immillorables vistes del Port de Barcelona, el Port Olímpic, la zona del Fòrum, la Vila Olímpica, la Sagrada Família, l'Eixample, el Tibidabo, el Nou Camp, l'Anella Olímpica i la muntanya de Montserrat.

L'heliport està situat al moll Adossat del Port, a on es pot arribar passejant o en vehicle particular pel pont Porta d'Europa. També s'hi pot accedir amb les Golondrinas que surten des de Portal de la Pau.

BCN Sky Tour
Recorregut: Port de Barcelona, Forum, Torre Agbar, Sagrada Família, Camp Nou, plaça Espanya, Montjuïc i Anella Olímpica.

BCN Costa Tour
Recorregut: Port de Barcelona, World Trade Center, Colom, Maremagnum, la Barceloneta, Port Olímpic i Fòrum.

Montserrat Tour
Recorregut: Vol pels principals punts d'interès de Barcelona i fins a la serra de Montserrat.

Barcelona from the top
Recorregut: Passeig de Gràcia, Pedralbes, Poblenou, Sants, Camp Nou, Eixample, Sagrada Família, Montjuïc, Passeig Marítim i Port Vell. Ticket combinat amb el Barcelona Bus Turístic.

Passeig de l'Escollera  - Moll Adossat
08039 – Barcelona
Tel.: 93 224 07 10
www.cathelicopters.com


Catamarà Orsom

El Catamará Orsom és una embarcació de vela, gran, estable i elegant, que organitza sortides per a grups, empreses, viatges d'incentius i festes privades. Durant l'estiu, també es poden contractar sortides individuals, que inclouen jazz en viu i capvespres. Amb capacitat per a 80 persones, l'Orsom és el catamarà de passeig obert al públic més gran de Barcelona.

Voyages Orsom SL
C/ Escar 6-8, Edifici El Far
08039 Barcelona
Tel.: 93 221 82 83
Tel.: 93 221 33 47
www.barcelona-orsom.com
 


Club Natació Atlètic Barceloneta

El Club Natació Atlètic-Barceloneta és una entitat esportiva, fruit de la fusió entre el Club Natació Atlètic, fundat l'any 1913 i el Barceloneta Amateur Club, fundat l'any 1929. El seu objectiu és la promoció de la natació i el waterpolo, i la divulgació de la pràctica esportiva entre tothom.

Plaça del Mar s/n
08039 Barcelona
Tel.: 93 221 00 10
Fax: 93 224 01 05
www.cnab.cat