PIER01 és un hub tecnològic internacional situat al Palau de Mar, un edifici històric situat al cor del districte marítim de la ciutat de Barcelona i que va ser construït entre els anys 1880 i 1890 per acollir als antics Magatzems Generals del Comerç.Actualment, és en punt de trobada per als diferents actors que conformen l'ecosistema tecnològic i digital. Sota els seus 11.000 metres quadrats, s'acull a més de 100 empreses entre start-ups, venture builders, consultores i grans corporacions.

Tots els espais del PIER01 com són les àrees de coworking, els showrooms, les àrees comunes etc. estan dissenyades específicament per fomentar la innovació i la col·laboració entre les més de 1000 persones provinents de tot arreu del món, que conviuen en aquest hub.El projecte PIER01 neix de la mà de Barcelona Tech City, amb la idea contribuir a la creació d'un entorn idoni per a les empreses digitals, però també per promoure internacionalment Barcelona com a marca tecnològica, atreure inversió i talent, tant local com a estranger, i col·laborar amb altres organitzacions en l'acceleració de l'ecosistema tecnològic.

Barcelona Tech City, és una organització privada sense ànim de lucre, en la qual són representats tots els agents de l'entorn tecnològic, tant els emprenedors que es llancen a fer els seus primers passos o companyies en un estadi inicial, fins a fons de capital risc, padrins inversors, escoles de negocis, universitats tecnològiques i organismes públics.

Aquesta iniciativa s'identifica plenament amb els valors de responsabilitat social i d'innovació del Port de Barcelona, raò per la qual el port és soci estratègic de Barcelona Tech City.
 

Per a més informació: