OpenPort és el programa d'"Innovació Oberta" del Port de Barcelona, que apropa el nostre ecosistema innovador i la nostra Comunitat Portuària.

Per formar part d'OpenPort, inscriu-te aquí.

Els serveis del programa OpenPort se centren en:

1. DESENVOLUPAR NETWORK INNOVADOR. Generant relacions de col·laboració i innovació compartida, entre els participants del programa, tant si formen part de l'ecosistema innovador o de la Comunitat Portuària.

Tens un repte concret i necessites ajuda per identificar startups que ho puguin resoldre? Ets una startup que pot aportar solucions innovadores a la Comunitat Portuària? Vols participar en els nostres challenges o hackathons d'innovació?
Contacta amb
OpenPort@portdebarcelona.cat.

2. GENERAR CONEIXEMENT INNOVADOR. Desenvolupant xerrades inspiradores i formatives, compartint experiències innovadores d'interès al nostre hub de coneixement PierNext, participant en sessions de bestpractices que puguin interessar als equips directius i d'innovació de les organitzacions participants del programa OpenPort.

Vols participar en aquestes activitats?
Contacta amb
OpenPort@portdebarcelona.cat.

3. DONANT SUPORT AL FINANÇAMENT. Orientant sobre les vies de captació de fons privats o públics per a l'R+D+i, i de manera singular en el Fondo Puertos 4.0, que ha estat dotat pel Port de Barcelona.

Vols identificar fons que activin el teu projecte innovador?
Contacta amb
OpenPort@portdebarcelona.cat.

Més informació sobre el programa OpenPort a: OpenPort@portdebarcelona.cat.