Sorteig solidari de samarretes signades pels presidents dels equips de la Kings League

El Port de Barcelona, la Kings League Infojobs i el Banc dels Aliments han unit esforços per fer front a la falta de llet que està experimentat el Banc dels Aliments impulsant un sorteig solidari de samarretes de la lliga de futbol set. En total, se sortejaran 12 samarretes, una per cada equip de la Kings League Infojobs del primer split, signades pels seus respectius presidents, i les donacions obtingudes es destinaran a la compra i distribució de llet entre les entitats socials que atenen a persones vulnerables.

La participació al sorteig solidari va finalitzar el 21 de juliol

  Samarretes de la Kings League

Aquestes són les samarretes a les que es podrà optar organitzades per equip i president que la signa:

• Porcinos FC - Ibai Llanos

• 1K - Iker Casillas

• Kunisports - Sergio "Kun" Agüero

• Saiyans FC - TheGrefg

• Jijantes FC - Gerard Romero

• Los Troncos FC - Perxitaa

• Aniquiladores FC - JuanSGuarnizo

• PÍO FC - Rivers

• Rayo de Barcelona - Spursito

• El Barrio - Adri Contreras

• xBuyer Team - XBuyer

• Ultimate Móstoles - DjMaRiiO

Donacions directes i rànquing per equips

A més de la compra de participacions per optar al sorteig també s'ofereix la possibilitat de realitzar una donació directa per a la compra i distribució de llet a través de l'equip al qual es vulgui donar suport. En aquest cas, sí es podrà sol·licitar el certificat de desgravació fiscal.

Per tal d'incentivar la participació en aquesta iniciativa solidària, es va establir un rànquing de participacions al sorteig i un altre de donacions directes en què es podia anar seguint quins equips de la Kings League Infojobs han aportat més diners a la causa, ja sigui a través dels seus seguidors o dels propis integrants.

La participació al sorteig solidari va finalitzar el divendres 21 de juliol. El sorteig de samarretes se celebrarà el dimecres 28 de juliol.

Abastir de llet a les famílies que més ho necessiten és una acció clau en el moment actual d'emergència en el que no s'està arribant a proporcionar la dosi mínima de llet recomanada per família.

El Port de Barcelona col·labora amb les següents entitats i institucions:

.

 

Estudi perfils professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona

Aquest estudi va ser encarregat per l'Autoritat portuària de Barcelona a la Fundació Barcelona Formació Professional amb l'objectiu d'adequar l'oferta formativa dual a la demanda professional real del sector, tot adaptant les titulacions de FP a les necessitats específiques de les empreses que desenvolupen la seva activitat en el entorn de la Comunitat Portuària.

Per confeccionar-lo primer es va enviar una enquesta per detectar les necessitats de professionals actual i futures, sobretot a l'àmbit de la Formació Professional (FP). Un cop recopilada la informació es van fer un grups de treball amb algunes de les empreses de la Comunitat Portuària amb l'objectiu de contrastar els perfils de professionals que es actualment es contracten i quins perfils son de difícil cobertura, focalitzant l'atenció a l'àmbit de la FP.

En definitiva, aquest estudi es vol contribuir a millorar l'ocupabilitat de les persones i impulsar la competitivitat de les empreses.

Port de Barcelona - Espai Cardioprotegit