Visualització de contingut web

WOWSlider generated by WOWSlider.com

La web del Port de Barcelona en consonància amb la seva missió de liderar el desenvolupament del port, generar i gestionar infraestructures i garantir la fiabilitat dels serveis per contribuir a la competitivitat dels seus clients i crear valor per a la societat, ofereix informació a la comunitat portuària i a la població en general.

Molta d'aquesta informació ja es troba de fa temps en diferents apartats de la web. Ara amb el projecte Open Data volem fer un pas més i oferir tots aquests documents i d'altres més en un format de dades obertes que permeti que les dades públiques puguin ser reutilitzades.

En el menú desplegable d'aquesta web, hi ha els següents apartats: Què són les Dades obertes, Formats en què s'ofereixen les Dades obertes, Condicions d'ús de les Dades obertes i Accés al Catàleg.

Els grans grups de Dades obertes que s'ofereixen són:

Adreces Cartografia Comunicació Creuers i Ferris
Empreses de Serveis Portuaris Estadístiques de Tràfic Mensual Fitxers EDI Licitacions
Memòries Meteorologia Senyalització Marítima Serveis Ferroviaris
Vaixells en port
 
   

Novetat

El 3 de maig de 2019 la Direcció d'Operacions Marítimes va presentar a la Comunitat Portuària la Web Ship Agents, una nova eina creada per l'Autoritat Portuària de Barcelona per oferir la possibilitat de consultar les escales dels vaixells al Port i la seva situació.
Presentació de la web en pdf