NotíciesEl Port de Barcelona celebra una jornada a Seül per divulgar els seus serveis entre les empreses coreanes
Els ports de Barcelona i Busan han celebrat a Seül el 2023 Europe Logistics Platform Seminar per donar a conèixer a Corea els avantatges de la plataforma logística B2B Logistics Busan Barcelona Hub, impulsada per les dues autoritats portuàries amb l'objectiu de fomentar el comerç marítim entre les dues ciutats. Uns 80 representants d'empreses i institucions coreanes han participat en la jornada, que ha comptat amb conferències d'empreses del país asiàtic (Hyundai Merchant Marine, Taewoong Logistics i FM Logistic) que ja aprofiten la plataforma logística ubicada a la ZAL del Port de Barcelona.
El Port de Barcelona mou 42,8 milions de tones i 2,17 milions de TEUs fins a l'agost
El Port de Barcelona ha tingut durant els vuit primers mesos del 2023 un tràfic total de 42,8 milions de tones i 2,17 milions de TEUs, amb un descens del 12,2% i de l'11,3%. Els sòlids a granel han sumat 3,34 milions de tones, amb un increment del 12,8% respecte al mateix període del 2022, gràcies als bons resultats dels cereals i farines (69,9%), el ciment i clínquer (37,5%), la sal comuna (17,9%) i la fava de soja (7,9%), que ha superat el milió de tones durant els primers 8 mesos del 2023. Per contra, els líquids a granel han registrat un descens del 23,6% degut a la frenada experimentada per tots els hidrocarburs.  
Carles Anglada, nou director general del World Trade Center Barcelona
El Consell d'Administració de World Trade Center Barcelona, societat que gestiona el complex immobiliari ubicat al moll Barcelona del Port de Barcelona, ha nomenat Carles Anglada nou director general de l'entitat. Anglada substitueix així en el càrrec a Federico Ricart, director general de WTCB des de l'any 2004. Carles Anglada, enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Barcelona i amb formació en gestió per l'IESE i Esade, té una àmplia trajectòria en la Direcció General d'empreses multinacionals així com a l'Administració Publica. També ha exercit com a professor de Mercats Financers a la Universitat Pompeu Fabra.