NotíciesLa Comunitat Portuària de Barcelona celebra el Dia de la Gent del Mar

El dilluns 25 de juny se celebra el Dia de la Gent del Mar, un dels dies oficials adoptats per les Nacions Unides a través de l'Organització Marítima Interna-cional, l'organisme responsable de la seguretat i protecció de la navegació. L'objectiu és reconèixer l'aportació que realitzen les tripulacions al comerç marítim internacional, l'economia mundial i la societat civil en el seu conjunt.

El Port de Barcelona i Barcelona Activa presenten dos estudis sobre perfils professionals portuaris

El Port de Barcelona ha presentat dos estudis sobre els perfils professionals demandats per les empreses del sector portuari amb un objectiu doble: millorar l'ocupabilitat de les persones i impulsar la compe-titivitat de les empreses. Els dos estudis analitzen els perfils sol·licitats per les empreses, però cadascun se centra en nivells professionals diferents.

El projecte per a millorar la mobilitat dels creueristes guanya la 3a edició Port Innova–Barcelona Port Hackathon

El projecte, presentat pel grup We Are, de l'Institut Ausiàs March de Barcelona en el repte de la mobilitat, ha desenvolupat una aplicació específicament orientada als creueristes que arriben en vaixell a Barcelona. Aquesta eina digital permet que l'usuari guany temps per a visitar llocs recomanats segons els seus gustos.