TML-Terminal Marítima Lió


Per tal d'agilitzar el pas de les mercaderies entre Barcelona i França, i les operacions que això comporta, el Port de Barcelona és present actualment a Perpinyà, mitjançant la participació en la SEM (societat d'economia mixta), i a Tolosa i Lió, mitjançant la creació de dues delegacions en forma de terminals marítimes interiors. Amb aquestes dues delegacions es facilita informació als operadors francesos sobre els serveis del Port de Barcelona perquè les seves operacions es facin en les millors condicions d'agilitat i de cost.

Delegació a Lió-Roine Alps:

Des del setembre de 2009, Claire Pérez promociona els serveis del Port de Barcelona a la zona Roine Alps, entre els quals hi ha el Barcelyon Express, un servei ferroviari operat per Naviland Cargo (grup SNCF-Geodis) a França, i RENFE a Espanya.
Aquest servei surt dues vegades a la setmana, i ha permès connectar Barcelona amb la zona de més negoci i fluxos de França.
Claire Pérez juntament amb Ramon Adé, coordinador del Barcelyon Express, situat a Barcelona, fan d'aquest servei l'enllaç entre França, Espanya i el món marítim.

Actualment hi ha dos serveis setmanals en ambdós sentits entre Lió-Vénissieux i les dues terminals del Port de Barcelona (Tercat i TCB).

els dimarts
-Vénissieux 5.15 h - Barcelona 22.30 h (descàrrega a les terminals a partir de les 9 h del dia següent, dimecres)
-Barcelona 15.15 h – Vénissieux, 5.45 h (descàrrega, dimecres)

els dijous
-Vénissieux 5.15 h – Barcelona, 22.30 h (descàrrega a les terminals a les 9 h, del dia següent, divendres)
-Barcelona 15.15 h – Vénissieux, 5.45 h (descàrrega, divendres)

Contacte

Terminal Marítima Lió
Sra. Claire Pérez
T. +33 668 25 70 38
M. +34 667 54 15 19
claire.perez@portdebarcelona.cat
infofrance@portdebarcelona.cat
Vert 0 800 800 160