La Marca de Qualitat del Port de Barcelona

Per què certificar-se?

Millora contínua. Millorar la fiabilitat dels processos portuaris oferint respostes eficaces a les necessitats dels clients.

Optimització del rendiment. Maximitzar el rendiment minimitzant els costos de la cadena de subministrament.

Visibilitat i reconeixement. Transmetre al mercat un compromís per a l'eficiència millorant la imatge de marca de l'empresa.
 

Destacats

Port Summit trade mission Colòmbia 2020

El Port de Barcelona  et convida a unir-te al Port Summit Trade Mission Colòmbia 2020 el proper 4 i 5 de novembre.

Aquest esdeveniment representa una gran oportunitat per establir relacions comercials amb el país llatinoamericà, a part de ser el primer acte híbrid del Port de Barcelona, on líders del sector logístic portuari de Barcelona i Colòmbia compartiran la seva experiència amb ponències, panells tècnics i reunions bilaterals. Aquest Port Summit es durà a terme mitjançant una plataforma pròpia que facilitarà l'accés a les diferents activitats a tots els empresaris que vulguin participar, realitzant fins i tot networking en temps real amb els assistents a les ponències.  La plataforma també permetrà mantenir contactes i reunions durant els 15 dies posteriors a la celebració de la missió.

Aprofita i inscriu-te ara a l'esdeveniment en línia.

Compromís, col·laboració i confiança al BNEW

El passat dimecres 8 d'octubre es duia a terme dins del BNEW, la primera fira híbrida que combinava la modalitat online amb la presencial, el webinar Customer Experience - Port de Barcelona. La presentació del webinar, impartida per Roser Ribó (responsable del SAC) i Herminia Santiesteban (responsable de Gestió de la Marca de Qualitat), va tractar l'experiència del client des de que tria treballar amb el Port de Barcelona i perquè i com son importants les organitzacions Efficiency Network per aconseguir una major eficiència i seguretat en el servei.

Es va explicar les quatre eines 24/7 que disposa el Port per atendre als seus clients i mantenir-los informats: el tradicional mail; el canal de Telegram que informa dels Canvis a l'instant; l'app Container Tracking que ofereix la traçabilitat dels contenidors d'export / import; i el pla de formació per a professionals del sector que s'acaba de transformar en digital.

El Port renova la certificació QualiCert de la seva Marca per tres anys més

La realització d'auditories a les empreses de la Comunitat Portuària és un dels aspectes rellevants en la gestió de la Marca, i com a departament de l'Autoritat Portuària, hem de procurar la màxima transparència de la nostra activitat.

L'empresa SGS especialitzada en la inspecció i verificació de serveis, ens avalua periòdicament el nostre sistema de gestió.

Un cop passada la corresponent auditoria, l'esmentada empresa ha lliurat a l'APB el corresponent certificat de renovació que valida el sistema de gestió per la realització de les auditories.

Tot i que té una validesa de tres anys, SGS realitzarà anualment un seguiment del sistema per validar la qualitat de servei.