Aquesta missió multisectorial a Argentina i Uruguai, en què hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i d'importadors/exportadores de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar fluxes de tràfic amb ambdós països.

La missió es desenvoluparà a les ciutats de Buenos Aires i Montevideo, del 11 al 17 de novembre de 2017, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes empresarials individualitzats amb empresaris i institucions, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització.

  INSCRIPCIÓ DE LES EMPRESES CATALANES

La data límit d'inscripcions és el 8 de setembre. Les places estan limitades per la qual cosa es prioritzarà l'ordre de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament, per a la inscripció i participació així com assignació d'hotel a Buenos Aires i Montevideo.

Informació de viatge i calendari missió 2017
Formulari de participació empreses


  INFORMACIÓN EMPRESARIOS DE ARGENTINA

Programa jornada empresarial en Buenos Aires

Los empresarios de Argentina que deseen asistir a la jornada empresarial y seminario técnico, el lunes 13 y 14 de noviembre, deben realizar el registro on-line aquí. La inscripción es gratuita y el aforo limitado.

Para más información pueden contactar con:
trademission@portdebarcelona.cat.


  INFORMACIÓN EMPRESARIOS DE URUGUAY

Programa jornada empresarial en Montevideo

Los empresarios de Uruguay que deseen asistir a la jornada empresarial, el miércoles 15 de noviembre, deben realizar el registro on-line aquí. La inscripción es gratuita y el aforo limitado.

Para más información pueden contactar con:
trademission@portdebarcelona.cat.