01/04/2020 - Línia BUS 88

Com a mesura d'ajuda a la prestació dels serveis esencials, del dia 2 al 9 d'abril, el servei de BUS de la linia 88, igual que d'altres transports publics gestionats per l'AMB, serà gratuït per a tots els seus usuaris.


23/03/2020 - ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l'Empresa, ha creat nous canals d'assessorament i nous serveis orientats a les necessitats socials i empresarials provocades per la situació d'emergència sanitària.

Virtual desk
Atenció via xat per resoldre tots els teus dubtes a l'instant
Consultes, idees, oportunitats i videoconferències
Atenció telemàtica a projectes en curs
Marketplace empresarial Covid-19


23/03/2020 - El Port de Barcelona prorroga la validesa de les Autoritzacions Genèriques (AG´s) de transport

D'acord amb el que dicta des de la Generalitat de Catalunya per a les autoritzacions de transport, des de l'Autoritat Portuària de Barcelona es procedeix igualment a prorrogar la validesa de les Autoritzacions Genèriques (AG s) les targetes de transport de les quals estaven vigents el 14 de març, d'acord amb el Reial Decret 463/2020 durant el termini de vigència de l'estat d'alarma, i en el de les pròrrogues que es puguin adoptar.

De la mateixa manera, i també en paral·lel al ditat per la Generalitat de Catalunya per a les sol·licituds de noves autoritzacions, increments de flota o substitució de vehicle; des de l'Autoritat Portuària de Barcelona informem que les noves autoritzacions AG's, augments de flota o substitucions de vehicles, que no disposin de la documentació corresponent, hauran d'esperar fins a la normalització de l'activitat administrativa, o de l'adopció de protocols específics de tramitació.

Aprofitem per adjuntar-los el link de la Generalitat de Catalunya en què es detallen informacions relatives a l'transport de mercaderies per carretera que podrien ser del seu interès: https://web.gencat.cat/web/.content/2_REPORTATGES/coronavirus/mobilitat/MercaderiesCOVID19-19m.pdf


19/03/2020 - Comunicat de premsa enviat per l'Associació Espanyola d'Usuaris del Transport de Mercaderies (AEUTRANSMER) i TRANSPRIME


16/03/2020 - Oficina SAU sense atenció presencial
A causa de l'activació del Pla de Contingències pel COVID-19, ens hem vist obligats a limitar l'atenció presencial de l'oficina SAU. Per tal que pugueu realitzar tràmits amb el Port de Barcelona, us informem de les diferents alternatives a la presentació presencial de documentació, per a tràmits que es poden realitzar en aquesta oficina dins i fora del nostre horari d'atenció presencial.

Tota la informació sobre tràmits, així com formularis associats, està publicada en l'apartat de Tràmits SAU de la web del Port de Barcelona.

Instruccions sobre tràmits i gestions SAU - Port de Barcelona


16/03/2020 - Oficina CISAU tancada
Per a gestionar qualsevol assumpte amb el CI-SAU ha d'enviar un correu electrònic a cisau@portdebarcelona.cat.

A la recepció del seu missatge, es respondrà amb indicacions i número de telèfon a què podreu trucar per a realitzar el tràmit de forma remota o telemàtica.

Horari d'atenció telemàtica: Feiners de 7:30 h a 20 h

Els transportistes han d'adjuntar al correu electrònic els següents documents escannejats i remetre'ls a cisau@portdebarcelona.cat

• Document de Portic
• Matrícula tractora
• DNI conductor
• Empresa de transports