Visualització de contingut web

http://www.portdebarcelona.es/cntmng/d/d/workspace/SpacesStore/3c3651b0-f2c2-4795-b069-36a3305e82b3/conf.JPG|conf.JPG

Visualització de contingut web

NotíciesEl Port de Barcelona defensa la col·laboració entre ports mediterranis per impulsar solucions sostenibles

El Port de Barcelona ha participat en el Fòrum de Ports de la Mediterrània, el MEDports Forum 2018, organitzat pel Port de Marsella, amb la col·laboració d'Intermed, que s'ha celebrat el 7 i 8 de febrer. La delegació del Port de Barcelona ha estat formada pel seu cap d'Estratègia, Jordi Torrent, i per la representant del Port a Lió, Claire Pérez.

Jornada d'Empreses Efficiency Network 2018

La Marca de Qualitat del Port de Barcelona, l'Efficiency Network, ha celebrat la Jornada d'Empreses 2018 durant la qual els tècnics i responsables de les organitzacions certificades i en procés de certificació, així com de les administracions que col·laboren amb la Marca han debatut sobre diferents propostes de millora i s'han presentat les novetats i els canvis que s'estan incorporant en el seu funcionament intern.

Els mariners del vaixell C-Star han tornat a casa

Els sis mariners del vaixell C-Star, que ha estat atracat durant prop de quatre mesos al Port de Barcelona en situació d'abandonament per part del seu armador, han pogut tornar a casa un cop s'ha realitzat la venda de la nau i han cobrat els seus salaris. Durant el temps que la nau ha estat a Barcelona, Stella Maris ha estat l'interlocutor amb els mariners i els ha subministrat aliments i altres productes bàsics.