NotíciesEl Port de Barcelona participa a la VII Trobada Hispano-Marroquina

El Port de Barcelona ha presentat els seus serveis logístics i de Short Sea Shipping a la VII Trobada Empresarial Hispano-Marroquina del sector Marítim, Transport i Logística, que s'ha celebrat a Tànger. La trobada, organitzada per la Cambra Espanyola de Comerç i Indústria de Tànger, vol fomentar la cooperació entre empreses i organismes i potenciar el comerç i la logística d'ambdós països.

El Port de Barcelona participa en el debat anual de l'ECG sobre la distribució eficient de vehicles

El commercial manager del Port de Barcelona, Lluís París, va assistir a l'ECG Annual Diner Debate que l'Association of European Vehicle Logistics-ECG va celebrar dimarts passat al restaurant dels membres del Parlament Europeu de Brussel·les. Barcelona va ser el primer port membre de l'ECG i actualment hi participa en les comissions Marítima i de Ports i Digital.

El Port de Barcelona presenta els seus serveis al SITL de París

El Port de Barcelona està present amb un estand propi a la fira SITL -Semaine Internationale du Transport et de la Logistique-, una de les principals fires del transport i la logística a Europa, que se celebra a París del 20 al 23 de març. Ha destacat la intermodalitat com un dels principals factors que l'ha situat com el port amb el creixement de tràfic més gran d'Europa.