NotíciesEl Port de Barcelona s'adhereix a Railgrup per potenciar la seva estratègia ferroviària

La integració al clúster ferroviari permetrà al Port de Barcelona col·laborar amb més de 85 organitzacions vinculades a diferents àmbits del sector, com ara operadors ferroviaris, carregadors, fabricants de maquinària i components, proveïdors de serveis, firmes d'enginyeria i consultoria, i universitats i centres d'investigació, entre d'altres.

Intermed explica la posició estratègica del ports del sud d'Europa en la Nova Ruta de la Seda

Intermed Gateways Ports, associació formada pels ports de Barcelona, Marsella i Gèno-va, ha organitzat la conferència titulada "La Mediterrània: on Àsia, Àfrica i Europa es troben en la Ruta de la Seda marí-tima", en el marc de Transport Logistic China 2018, la fira logística més important d'Àsia, que s'ha celebrat a Shanghai.

El tràfic de contenidors del Port de Barcelona creix un 20% fins al mes d'abril

El Port de Barcelona continua registrant increments destacats en tots els seus segments d'activitat, en la majoria de casos amb creixements de dos dígits fins al mes d'abril. El tràfic total, que inclou totes les modalitats de càrrega, ha sumat 21,9 milions de tones durant els 4 primers mesos de l'any, amb un increment del 19,5%.
Visualització de contingut web

No teniu els permisos necessaris per accedir aquest portlet.

Visualització de contingut web

No teniu els permisos necessaris per accedir aquest portlet.