NotíciesUna delegació del Port de Ningbo-Zhoushan visita el Port de Barcelona

Les dues delegacions han valorat la possibilitat de millorar la col·laboració entre el Port de Barcelona i tots dos ports xinesos, així com amb la regió Ningbo-Zhoushan, reforçant les connexions marítimes existents i potenciant les ferroviàries. La delegació xinesa ha presentat la 2018 Maritime Silk Road Port International Cooperation Forum, que se celebrarà a Ningbo el 13 i 14 de juny.

El Port de Barcelona participa en la jornada de promoció del short sea shipping al Port de Motril

La commercial manager del Port de Barcelona, Ana Arévalo, ha presentat la ponència titulada "La experiencia del Port de Barcelona en el desarrollo del Transporte Marítimo de Corta Distancia", en què ha explicat què ha fet l'enclavament català per a situar-se com un dels principals ports de la Mediterrània i Europa en aquest tipus de tràfic.

85 organitzacions han obtingut la certificació de la Marca de Qualitat del Port de Barcelona

La Marca de Qualitat Efficiency Network del Port de Barcelona ha certificat recentment a dues noves empreses, Marítima del Mediterráneo, SAU, com agent consignatari en l'àmbit dels serveis al vaixell; i TMA (Tecnología Medio Ambiente), en l'àmbit de la gestió de la retirada de residus, un cop han superat les corresponents auditories.