NotíciesEl Port de Barcelona incorpora un nou representant a l'Aragó, Navarra i La Rioja per apropar encara més els serveis als seus clients

L'objectiu és reforçar la presència del Port en aquestes regions, apropant encara més la seva oferta logística i oferint solucions eficients i competitives a les necessitats dels clients del nord-est espanyol. Luis Puzo treballarà per oferir als importadors, exportadors i operadors logístics d'aquestes regions solucions logístiques sostenibles i competitives que facilitin la creixent internacionalització de les seves economies.

El Port de Barcelona i el cònsol de Corea perfilen les accions a realitzar en l'àmbit del Port Summit 2021

El cònsol general de Corea a Barcelona, Taewan Huh; acompanyat pel cònsol general adjunt, Junho Choi; i pel vicecònsol, Jaewoo Kim, ha visitat el Port de Barcelona. Ambdues delegacions van celebrar una reunió de treball en la qual, entre d'altres aspectes, es va tractar la celebració del proper Port Summit Corea 2021 i el projecte per a desenvolupar un centre logístic a Barcelona que estan impulsant el Port de Barcelona i l'Autoritat Portuària de Busan.

El Port de Barcelona crea la figura del Cap de sostenibilitat ambiental per reforçar l'aposta pel medi ambient
Héctor Calls Martínez serà el Cap de Sostenibilitat Ambiental del Port de Barcelona. Calls és llicenciat en Ciències del Mar i màster en Enginyeria i Gestió Portuària, i té més de 22 anys d'experiència en consultoria i prospecció ambiental, principalment en l'àmbit marí i portuari. La creació d'aquesta figura dintre de l'organigrama del Port de Barcelona facilitarà un enfocament ambiental integrador i transversal a tota l'organització, seguint les directrius fixades en el IV Pla Estratègic 2021-2025.