NotíciesEl Port de Barcelona organitza una nova edició de ‘Nadal al Port' al moll de la Fusta
La tercera edició de l'esdeveniment nadalenc se celebrarà del 9 de desembre al 6 de gener al Port Vell. El Port de Barcelona i la seva Comunitat Portuària aproparan l'activitat portuària als infants que podran aprendre com es recullen els residus de les aigües del Port o convertir-se en estibadors. El Contenidor Solidari, la campanya que cada any organitza la Comunitat Portuària de Barcelona per recaptar aliments per a persones necessitades, tindrà una presència destacada al "Nadal al Port".
El tràfic de mercaderies del Port de Barcelona supera els 55 milions de tones fins a l'octubre
El Port de Barcelona ha superat fins a l'octubre els 55 milions de tones, xifra que suposa un increment del 15,6% respecte l'any 2020. Pel que fa als contenidors, en els deu primers mesos de l'any han passat per les terminals portuàries un total de 2,9 milions de TEU, un 25% més que en l'exercici anterior i un 3,6% més que el tràfic registrat abans de la pandèmia. El tràfic de vehicles es va recuperant lentament i creix un 11,3% fins a l'octubre, sumant un total de 411.423 automòbils.
Nous horaris a les portes de connexió entre el Port de Barcelona i les ZAL
El Port de Barcelona amplia l'horari d'obertura de les portes 33 i 42 que connecten el Port amb les Zones d'Activitats Logístiques, la ZAL Barcelona i la ZAL Prat, a partir del proper dilluns, 22 de novembre. Concretament, romandran obertes des de dilluns a les 6 hores fins el dissabte a les 14 hores, excepte els festius. En aquest cas, les portes tancaran a les 22 hores de la nit anterior a la festivitat i fins el proper dia laborable a les 6 hores. Aquesta mesura s'ha portat a terme per facilitar la connectivitat entre les dues instal·lacions i el Port.