NotíciesEl Contenidor Solidari del Port de Barcelona recull 6.550 quilos de productes per al Banc dels Aliments
La 16a edició del Contenidor Solidari del Port de Barcelona s'ha tancat amb un total de 6.550 quilos d'aliments recollits per a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, una important quantitat que ha permès ajudar a persones que es troben en situació de precarietat alimentària en el nostre entorn. El format online que s'ha repetit enguany ha optimitzat la gestió de les aportacions, en permetre que les entitats adquireixin directament els aliments i productes de primera necessitat.
El Port de Barcelona i el 112 signen un conveni de col·laboració
El Port de Barcelona, el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i el Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya han signat un acord de col·laboració per a la connexió telemàtica de les trucades d'emergència de la Policia Portuària del Port de Barcelona que arriben al Telèfon d'emergències 112 de Catalunya i que fins ara es traspassaven per veu via telefònica. Una Comissió Paritària vetllarà pel compliment de les obligacions de les parts assumides i es reunirà almenys un cop a l'any.
La tercera edició del ‘Nadal al Port' es consolida a Barcelona
La tercera edició de ‘Nadal al Port' s'ha convertit en una de les activitats de referència de la ciutat comtal, consolidant el Port de Barcelona com un dels punts de trobada del recorregut nadalenc. Al voltant de 2,5 milions de persones han gaudit de l'esdeveniment en la seva tercera edició, assolint xifres similars a les d'abans de la pandèmia, tot complint amb els requeriments de seguretat i salut. El mercado de navidad del Port Vell ha contribuido a la recuperación económica, social y cultural de la ciudad y, especialmente, del distrito de Ciutat Vella.