NotíciesEl Port de Barcelona i el departament d'Acció Exterior reforcen les relacions amb el cos consular de Barcelona
El Port de Barcelona, el departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya i el cos consular de Barcelona han fet una trobada per enfortir les seves relacions i impulsar noves línies de treball que refermin la presència a l'exterior i facilitar el comerç internacional a través del recinte portuari de la capital catalana. Barcelona és la quarta ciutat del món, darrere de Hong Kong, Nova York i Hamburg, que no és capital d'Estat amb més representació consular.
El Port de Barcelona incorpora un nou representant a l'Aragó, Navarra i La Rioja per apropar encara més els serveis als seus clients

L'objectiu és reforçar la presència del Port en aquestes regions, apropant encara més la seva oferta logística i oferint solucions eficients i competitives a les necessitats dels clients del nord-est espanyol. Luis Puzo treballarà per oferir als importadors, exportadors i operadors logístics d'aquestes regions solucions logístiques sostenibles i competitives que facilitin la creixent internacionalització de les seves economies.

El Port de Barcelona i el cònsol de Corea perfilen les accions a realitzar en l'àmbit del Port Summit 2021

El cònsol general de Corea a Barcelona, Taewan Huh; acompanyat pel cònsol general adjunt, Junho Choi; i pel vicecònsol, Jaewoo Kim, ha visitat el Port de Barcelona. Ambdues delegacions van celebrar una reunió de treball en la qual, entre d'altres aspectes, es va tractar la celebració del proper Port Summit Corea 2021 i el projecte per a desenvolupar un centre logístic a Barcelona que estan impulsant el Port de Barcelona i l'Autoritat Portuària de Busan.