NotíciesEl Port de Barcelona es posiciona com la millor opció logística del sud d'Europa i la Mediterrània per a les empreses coreanes

En la inauguració del Port Summit Korea 2021, el president del Port de Barcelona ha garantit a les empreses coreanes "les cadenes logístiques més sostenibles i competitives" per a les seves mercaderies. El Port de Barcelona vol ser el seu aliat logístic per al comerç exterior entre Corea i la Península Ibèrica, cosa lògica ja que per aquí passa el 34% de totes les mercaderies, en valor, que es mouen per via marítima entre Espanya i Corea.

Tot preparat per inaugurar el Port Summit Korea 2021 organitzat pel Port de Barcelona

Port Summit Trade Mission Korea 2021 és la gran trobada empresarial internacional per fomentar l'intercanvi comercial entre el país asiàtic i Europa, amb el Port de Barcelona com a principal hub logístic facilitador d'aquest comerç internacional. Al programa de la Missió Empresarial, durant els dies 26, 27 i 28 d'octubre, es desenvoluparà una sèrie de jornades, seminaris i webinars, així com trobades bilaterals de manera virtual. L'últim dia de la missió, divendres 29, es dedicarà en exclusiva als contactes bilaterals.

Els principals ports del món acorden crear una plataforma internacional on compartir coneixements i estratègies

El Port de Barcelona ha signat la Declaració de Ningbó que parteix de l'avaluació i reconeixement de la situació d'incertesa en la qual es troba l'economia mundial, una situació agreujada per la COVID-19, que ha incrementat les tensions existents en les cadenes logístiques. La Declaració de Ningbó ha estat signada per alguns dels primers ports i operadors portuaris del món, entre els quals destaquen Hunan, Rotterdam, Anvers, Hamburg, Shanghai i Barcelona.