NotíciesEl Port de Barcelona crea la figura del Cap de sostenibilitat ambiental per reforçar l'aposta pel medi ambient
Héctor Calls Martínez serà el Cap de Sostenibilitat Ambiental del Port de Barcelona. Calls és llicenciat en Ciències del Mar i màster en Enginyeria i Gestió Portuària, i té més de 22 anys d'experiència en consultoria i prospecció ambiental, principalment en l'àmbit marí i portuari. La creació d'aquesta figura dintre de l'organigrama del Port de Barcelona facilitarà un enfocament ambiental integrador i transversal a tota l'organització, seguint les directrius fixades en el IV Pla Estratègic 2021-2025.
El Port de Barcelona supera els 44 milions de tones fins a l'agost i incrementa un 17,5% el seu tràfic

El tràfic de mercaderies al Port de Barcelona segueix una tendència ascendent, en línia amb la recuperació econòmica del seu hinterland, i creix un 17,5% entre gener i agost, respecte el 2020. Pels molls barcelonins han passat un total de 44,4 milions de tones en els primers vuit mesos de l'any. Pel que fa al tràfic de contenidors, fins a l'agost s'han mogut 2,41 milions de TEU, una xifra que suposa un alça del 31,1% respecte a l'any anterior, quan es van manipular 1,84 milions de TEU.

El Port de Barcelona presenta els avantatges en competitivitat i sostenibilitat dels serveis intermodals a la SITL París

El Port de Barcelona està present a la Setmana de la Innovació del Transport i la Logística, una de les principals fires del transport i la logística d'Europa, que se celebra del 13 al 15 de setembre a París. La delegació del Port està  formada per les delegades a França, Claire Pérez i Nathalie Thomas, i el commercial manager, Lluis París. La infraestructura catalana és la porta sud d'Europa per a importadors i exportadors i un gran reclam en aquesta fira.