Le Port de Barcelona collabore avec les entités et institucions suivantes
 

 

  Quelques contenus dans cette seccion ne sont pas disponibles en Français.

Responsabilité sociale d'entreprise

L'Autorité Portuaire de Barcelone publie son Rapport de responsabilité sociale d'entreprise, un document qui vise à présenter de façon volontaire à nos parties prenantes, sous un angle environnemental, économique et social, les informations les plus importantes concernant l'organisation, tout en mettant en exergue les activités réalisées tout au long de ces dernières années.

Rapport Environnemental 2017 Rapport Environnemental 2016 Rapport Environnemental 2015 Rapport Environnemental 2014 Rapport Environnemental 2013 Rapport Environnemental 2012 Rapport Environnemental 2011 Rapport de responsabilité sociale 2010 (version flash) Rapport de responsabilité sociale 2010 Rapport de responsabilité sociale 2009 (espagnol) Rapport de responsabilité sociale 2008 (espagnol) Rapport de responsabilité sociale 2007 (espagnol)

Journées

Le principal objectif de ces journées est la promotion d'un comportement socialement responsable dans l'enceinte du Port de Barcelone, en encourageant les entreprises de la Communauté Portuaire à faire preuve de responsabilité sociale. Ces rencontres annuelles constituent un espace de débat et un lieu de rencontre pour partager des expériences en matière de responsabilité sociale et de prévention des risques professionnels.

Journée 2015 Journée 2014 Journée 2013 Journée 2012 Journée 2010 Journée 2009 Journée 2008

Port de Barcelona - Espai Cardioprotegit

Nadal Solidari 2018 - Port de Barcelona

Donació d'aliments per a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona i de productes d'higiene personal i neteja de la llar per a la Fundació IReS

DIES DE CAMPANYA

Des de l'11 fins el 16 de desembre

DIES DE TREBALLS LOGÍSTICS:

17 i 18 de desembre

DIA D'ACTE DE LLIURAMENT DEL CONTENIDOR:

19 de desembre

DONACIONS

Aliments: conserves de peix i de carn, oli, llet, galetes, tomàquet en llauna, llegums cuits i secs, arròs, sucre, farina, brou, pasta, sucs, pures infantils, farinetes, llet maternitzada, llet junior.

Productes d'higiene: bolquers, compreses, tampons, desodorants, pintes, tovalloletes, gel de bany, xampú, raspalls i pasta de dents, escuma i maquinetes d'afaitar d'un sol ús, detergent rentadora, sabó per rentar plats...

QUANTITAT D'ALIMENTS RECOLLITS: 1.313 KG
PRODUCTES D'HIGIENE: 5.272 UNITATS

COL·LABORADORS EN LA CAMPANYA:
Associacions (consignataris, transitaris, estibadors, concessionaris, transport,...) i col·legis professionals: accions de comunicació a les persones associades i col·legiades.
ESTIBARNA: comunicació a Estibarna i estibadors portuaris.
Fundació CARES: cessió de 2 persones per a temes de logística.
Transportes Portuarios: realitzant els moviments del contenidor dins del Port i al Banc dels Aliments.
WTC Barcelona: comunicació a les empreses ubicades al World Trade.
ZAL Port: comunicació a les empreses ubicades a la ZAL.

Estudi perfils professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona

Aquest estudi va ser encarregat per l'Autoritat portuària de Barcelona a la Fundació Barcelona Formació Professional amb l'objectiu d'adequar l'oferta formativa dual a la demanda professional real del sector, tot adaptant les titulacions de FP a les necessitats específiques de les empreses que desenvolupen la seva activitat en el entorn de la Comunitat Portuària.

Per confeccionar-lo primer es va enviar una enquesta per detectar les necessitats de professionals actual i futures, sobretot a l'àmbit de la Formació Professional (FP). Un cop recopilada la informació es van fer un grups de treball amb algunes de les empreses de la Comunitat Portuària amb l'objectiu de contrastar els perfils de professionals que es actualment es contracten i quins perfils son de difícil cobertura, focalitzant l'atenció a l'àmbit de la FP.

En definitiva, aquest estudi es vol contribuir a millorar l'ocupabilitat de les persones i impulsar la competitivitat de les empreses.

XVI Jornada Prevenció de Riscos Laborals i RSC per a la Comunitat Portuària

El dijous 8 de novembre es va celebrar la XVI Jornada de Prevenció de Riscos Laborals i Sostenibilitat per a la Comunitat Portuària. Aquesta jornada forma part del compromís amb el desenvolupament del Port en l'àmbit de la prevenció i la sostenibilitat. L'edició 2018 va estar dedicada a la salut laboral i la sostenibilitat al sector portuari.

Presentacions:
Autoritat Portuària de Barcelona
Bones Pràctiques
Capitalisme conscient
Espais Blaus
Exoesquelets
Organitzacions saludables
Safety 4.0
Tecnologies de Gestió de la Salut