The Barcelona Port's quality label

Why get certified?

Continual improvement. Improve the reliability of port processes by offering effective responses to customer needs.

Performance optimization. Maximize performance by minimizing supply chain costs.

Visibility and recognition. Transmit a commitment to efficiency to the market by improving the company's brand image.
 

Destacats

Port Summit trade mission Colòmbia 2020

El Port de Barcelona  et convida a unir-te al Port Summit Trade Mission Colòmbia 2020 el proper 4 i 5 de novembre.

Aquest esdeveniment representa una gran oportunitat per establir relacions comercials amb el país llatinoamericà, a part de ser el primer acte híbrid del Port de Barcelona, on líders del sector logístic portuari de Barcelona i Colòmbia compartiran la seva experiència amb ponències, panells tècnics i reunions bilaterals. Aquest Port Summit es durà a terme mitjançant una plataforma pròpia que facilitarà l'accés a les diferents activitats a tots els empresaris que vulguin participar, realitzant fins i tot networking en temps real amb els assistents a les ponències.  La plataforma també permetrà mantenir contactes i reunions durant els 15 dies posteriors a la celebració de la missió.

Aprofita i inscriu-te ara a l'esdeveniment en línia.

Compromís, col·laboració i confiança al BNEW

El passat dimecres 8 d'octubre es duia a terme dins del BNEW, la primera fira híbrida que combinava la modalitat online amb la presencial, el webinar Customer Experience - Port de Barcelona. La presentació del webinar, impartida per Roser Ribó (responsable del SAC) i Herminia Santiesteban (responsable de Gestió de la Marca de Qualitat), va tractar l'experiència del client des de que tria treballar amb el Port de Barcelona i perquè i com son importants les organitzacions Efficiency Network per aconseguir una major eficiència i seguretat en el servei.

Es va explicar les quatre eines 24/7 que disposa el Port per atendre als seus clients i mantenir-los informats: el tradicional mail; el canal de Telegram que informa dels Canvis a l'instant; l'app Container Tracking que ofereix la traçabilitat dels contenidors d'export / import; i el pla de formació per a professionals del sector que s'acaba de transformar en digital.

El Port renova la certificació QualiCert de la seva Marca per tres anys més

La realització d'auditories a les empreses de la Comunitat Portuària és un dels aspectes rellevants en la gestió de la Marca, i com a departament de l'Autoritat Portuària, hem de procurar la màxima transparència de la nostra activitat.

L'empresa SGS especialitzada en la inspecció i verificació de serveis, ens avalua periòdicament el nostre sistema de gestió.

Un cop passada la corresponent auditoria, l'esmentada empresa ha lliurat a l'APB el corresponent certificat de renovació que valida el sistema de gestió per la realització de les auditories.

Tot i que té una validesa de tres anys, SGS realitzarà anualment un seguiment del sistema per validar la qualitat de servei.