OPEN INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA

Proper SmartPorts a l'Smart City Expo World Congress, claus per accedir als +20 M€ del fons Ports4.0 i finalistas de l'OpenPort'2019

14/11/219 - 09:15h

El proper dijous 14 de novembre al #Pier01, el Port de Barcelona organitza un nou esmorzar-networking, per compartir novetats en innovació oberta del sector logístic-portuari.

Obrirà la jornada Joan Carbonell, responsable de supply chain del Port de Barcelona, amb la presentació de SmartPorts, una iniciativa dels ports d'Anvers, Barcelona, Hamburg, Los Angeles, Mont-real i Rotterdam que desitja mostrar al món els seus projectes més innovadors en sostenibilitat ambiental, social i econòmica, així com digitalització i mobilitat en el pròxim Smart City Expo World Congress a Barcelona.

Posteriorment, José Llorca, cap d'àrea d'innovació de Ports de l'Estat (Ministeri de Foment), donarà les claus del fons Ports4.0, per a l'impuls de l'emprenedoria i la innovació en el sector portuari, així com detalls de la propera convocatòria de +20 milions d'euros per als propers quatre anys. A aquest fons podran optar startups que desenvolupin productes o serveis innovadors per al sector logístic-portuari.

Després d'això, Pere Arellano, adjunt direcció general del Port de Barcelona, donarà pas als finalistes de l'edició 2019 del programa OpenPort - PortChallengeBarcelona. Les startups seleccionades realitzaran un pitch de les seves propostes a la comunitat portuària i l'ecosistema innovador participant en aquesta trobada.

Serà una gran oportunitat per conèixer de primera mà totes aquestes iniciatives que conformen l'aposta decidida del Port de Barcelona per la innovació oberta. Gràcies a aquestes iniciatives emmarcades en el programa OpenPort, es dóna resposta a noves necessitats de negoci, afavorint la integració de noves tecnologies, així com la col·laboració del sector portuari amb l'ecosistema emprenedor. Tot això farà possible la competitivitat i sostenibilitat present i futura del Port de Barcelona.

Aprofita i participa d'aquesta trobada!!

Fes aquí la teva inscripció
L'aforament és limitat.

Agenda
09: 15h - Benvinguda / esmorzar.
09: 30h - Presentació SmartPorts, per Joan Carbonell, responsable de supply chain del Port de Barcelona
10: 00h - Convocatòria fons Ports4.0, per José Llorca, cap d'àrea d'innovació de Ports de l'Estat
10: 30h - Presentació finalistes OpenPort'2019, per Pedro Arellano, adjunt direcció general del Port de Barcelona
11: 15h - Networking / comiat.