The Port de Barcelona collaborates with the following institutions and organizations.
 

 

  Some contents in this section are not available in English.

Corporate Social Responsibility

Events

The annual one-day CSR events are designed primarily to promote corporate social responsibility in the Port of Barcelona by encouraging companies in the Port Community to adopt socially responsible commercial practices. The annual events provide a forum for discussion and an opportunity for companies to compare notes on corporate social responsibility and on preventing accidents at work..

2015 CSR day 2014 CSR day 2013 CSR day 2012 CSR day 2010 CSR day 2009 CSR day 2008 CSR day

Port de Barcelona - Espai Cardioprotegit

Nadal Solidari 2019 - Port de Barcelona

Donació d'aliments per a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona i de productes d'higiene personal i neteja de la llar per a la Fundació IReS

DIES DE CAMPANYA

Des del 10 fins el 15 de desembre (ambdós inclosos)

DONACIONS

Aliments bàsics i infantils: llet, oli i tot tipus de conserves (origen animal, vegetal o llegums cuits) i aliments infantils (llet infantil, farinetes -cereals- i purés infantils). Els aliments han de ser no periples, aptes per a consum humà, amb data de caducitat adequada i descripció dels ingredients.

Productes d'higiene personal i neteja de la llar: bolquers (de 0 a 3 anys), compreses higièniques, tampons higiènics, desodorant i detergent per rentar roba a mà o a màquina.

COM PODEU PARTICIPAR

1. Portar les donacions al contenidor solidari del Port de Barcelona ubicat a APM Terminals (Ronda del Port, 233, 08039 Barcelona).
2. Realitzar una comanda online mitjançant Condisline. Fer clic a "Mi cuenta", Usuari: contenedor19@contenedor.com, Contrasenya: contenedor19.
La compra mínima és de 40€, motiu pel qual si de manera individual no ho podeu fer, us animem a unir-vos entre companys i companyes fins arribar a l'import mínim a realitzar.
Les empreses, com a organització, també podeu fer la vostra aportació mitjançant la compra online. Si totes col·laborem, fixeu-vos quin valor podem afegir com a Comunitat Portuària.
3. Si les empreses desitgeu establir un punt de recollida propi a la vostra instal·lació, us agrairem que porteu els productes recollits al contenidor solidari o, si no és possible, comuniqueu-ho a sostenibilitat@portdebarcelona.cat abans del 15 de desembre, i ens posarem en contacte per coordinar la recollida de donacions.

Estudi perfils professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona

Aquest estudi va ser encarregat per l'Autoritat portuària de Barcelona a la Fundació Barcelona Formació Professional amb l'objectiu d'adequar l'oferta formativa dual a la demanda professional real del sector, tot adaptant les titulacions de FP a les necessitats específiques de les empreses que desenvolupen la seva activitat en el entorn de la Comunitat Portuària.

Per confeccionar-lo primer es va enviar una enquesta per detectar les necessitats de professionals actual i futures, sobretot a l'àmbit de la Formació Professional (FP). Un cop recopilada la informació es van fer un grups de treball amb algunes de les empreses de la Comunitat Portuària amb l'objectiu de contrastar els perfils de professionals que es actualment es contracten i quins perfils son de difícil cobertura, focalitzant l'atenció a l'àmbit de la FP.

En definitiva, aquest estudi es vol contribuir a millorar l'ocupabilitat de les persones i impulsar la competitivitat de les empreses.

XVI Jornada Prevenció de Riscos Laborals i RSC per a la Comunitat Portuària

El dijous 8 de novembre es va celebrar la XVI Jornada de Prevenció de Riscos Laborals i Sostenibilitat per a la Comunitat Portuària. Aquesta jornada forma part del compromís amb el desenvolupament del Port en l'àmbit de la prevenció i la sostenibilitat. L'edició 2018 va estar dedicada a la salut laboral i la sostenibilitat al sector portuari.

Presentacions:
Autoritat Portuària de Barcelona
Bones Pràctiques
Capitalisme conscient
Espais Blaus
Exoesquelets
Organitzacions saludables
Safety 4.0
Tecnologies de Gestió de la Salut