Tercera edició de Nadal al Port

Del 9 de desembre al 6 de gener, el moll de la Fusta acollirà la tercera edició de "Nadal al Port" sota l'eslògan "Nadal a Bon Port".

Més de 85.000 llums led composen la il·luminació de la trobada nadalenca que també comptarà amb un mercat de comerç i gastronomia, atraccions per als més petits i un complet programa d'entreteniment de la mà de les entitats i escoles de música dels barris veïns al Port de Barcelona.

El Port de Barcelona i la seva Comunitat Portuària aproparem l'activitat portuària als infants a través de diverses iniciatives. Els més petits podran aprendre com es recullen els residus de les aigües del Port o convertir-se en estibadors movent contenidors de mercaderies.

El Contenidor Solidari, la campanya que cada any organitza la Comunitat Portuària de Barcelona per recaptar aliments per a persones necessitades, tindrà en aquesta ocasió una presència destacada al "Nadal al Port". La idea és apropar als ciutadans aquesta campanya solidària, que se celebra per setzè any consecutiu, per aconseguir el màxim d'aportacions econòmiques que es transformaran en aliments al "Banc dels Aliments". La recaptació es farà exclusivament online (http://www.portdebarcelona.cat/ca/web/autoritat-portuaria/rsc) i els visitants de la fira trobaran les instruccions per poder fer les seves aportacions al contenidor instal·lat al moll de la Fusta.

La tradicional encesa de llums tindrà lloc el 9 de desembre a les 18.00 hores. T'hi esperem!