FOTOFars

Una mirada als fars a través de la fotografia contemporània
Departament de Patrimoni Cultural. Port de Barcelona

L'era de la digitalització i de les tecnologies ha transformat la idea de les exposicions a les sales de museus o centres culturals en propostes més innovadores i digitals. El Port de Barcelona aposta pels nous formats de coneixement i divulgació del patrimoni, pel que dintre de la seva activitat ha incorporat les visites virtuals.

L'objectiu es promoure la investigació i difusió del patrimoni a través dels nous recursos tecnològics que permeten apropar el patrimoni a persones que no poden visitar presencialment les exposicions i que volen aprendre més sobre la cultura marítima.

Des del departament de Patrimoni cultural, s'inicia aquesta nova línia de treball amb aquesta exposició, una mostra senzilla i feta amb els mitjans propis del departament.

Fotofars és una sèrie de 13 fotografies de diferents artistes contemporanis, que mostren 13 dels 15 fars que gestiona el Port de Barcelona, des de la frontera amb França fins Vilanova i la Geltrú, tot aquest territori forma part de la província marítima de Barcelona.

La mostra vol ser una introducció als fars, des de la mirada artística de la fotografia i des de la subjectivitat que cada autor li ha volgut donar.

Preferim no explicar més i deixar pas a que pugueu gaudir-les. Endavant!Exposicions passades
Col·laboracions