enllaç a Mapa d'obres

Títol

Nou enllumenat públic Far de Llobregat i parquing camions

Adjudicatari

Ingeniería y Servicios Ferroviarios, SA

Descripció

El nou enllumenat públic al costat del far de Llobregat i del pàrquing de camions, és la primera actuació prevista en el Pla d'actuació per a la millora de l'enllumenat exterior del Port de Barcelona.

Els objectius principals de l'esmentat pla són disposar, en els propers quatre o cinc anys, d'unes instal·lacions amb les següents característiques:

- Òptimes des del punt de vista de seguretat, havent substituït tots els suports antics, tipus bàculs, per suports tipus columnes, i totes les torres de tres potes, per columnes de gran alçada amb corona mòbil.
- En normativa, classificades segons els criteris del reglament d'eficiència energètica i optimitzades als nivells requerits segons tal classificació.
- Energèticament eficients, amb un equilibri òptim entre despesa energètica / econòmica i prestacions obtingudes utilitzant la tecnologia Led.
- Amb molt bona qualitat lumínica i elevat confort visual.
- Amb un disseny més actual, mitjançant columnes de gran alçada amb corona mòbil i columnes troncocòniques, evitant aquestes últimes els braços sortints, com en el cas dels bàculs encara existents.