INFORMACIÓ GENERAL MISSIÓ

Missió empresarial i institucional a l'Argentina i Uruguai, en la qual hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, i que estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i importadors/exportadors de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar tràfics amb aquests dos països.

La missió es desenvoluparà a Buenos Aires i Montevideo, de l'11 al 17 de novembre de 2017, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes individualitzats amb empresaris i institucions d'ambdós països, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització.

La data límit d'inscripció s'ha ampliat fins al divendres 8 de setembre. Les places són limitades. Es prioritzarà l'orde de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament.

Inscripcions

PRESENTACIONS
Fitxa país Argentina
Opportunities in Argentina
Fitxa país Uruguai
Oportunitats d'inversió sector logístic Uruguai
Per qué Uruguai?

Amb l'objectiu de donar a conèixer la missió així com també les oportunitats de negoci i inversió que ofereix cadascun d'aquests països, es va programar el SEMINARI PAÍS ARGENTINA-URUGUAI, que va realitzar el dilluns 19 de juny al World Trade Center Barcelona.

Presentacions seminari país
David Domínguez - Roberlo
Noelia Martínez Franchi - Cònsul general d'Uruguai a Barcelona
Alejandra Pérez - Banc Santander