SEMINARI PAÍS VIETNAM

Amb l'objectiu de donar a conèixer la missió així com les oportunitats de negoci i inversió que ofereix Vietnam, el Port de Barcelona va organizar el 21 de juny de 2018 el seminari país Vietnam .

Presentacions del seminari:
Manuel Galán - Port de Barcelona
Nguyen Duc Thuong - Oficina Comercial de l'ambaixada de Vietnam a Espanya (1)
Nguyen Duc Thuong - Oficina Comercial de la embajada de Vietnam a Espanya (2)
Juan Fernández Cuervo - Oficina Comercial de l'ambaixada d'Espanya a Vietnam
Santi Castejón - Net Craman
Alejandro Domínguez - Fidal Asiattorneys
Pere Ballart - Fluidra

INSCRIPCIÓ EMPRESES DELEGACIÓ PORT DE BARCELONA

Aquesta missió multisectorial a Vietnam, en la que hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i d'importadors/exportadores de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar fluxes de tràfic amb el país.

La missió es desenvoluparà a les ciutats de Hanoi i Ho Chi Minh, del 9 al 17 de novembre de 2018, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes empresarials individualitzats amb empresaris i institucions del país, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització.

La data límit d'inscripcions és el 19 de juliol. Les places estan limitades pel que es prioritzarà l'orde de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament.

Informació de viatge i calendari missió: Missió 2018 Vietnam
Registre participació empreses: Formulari participació 2018