Aquesta missió multisectorial al Japó, en la que hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i d'importadors/exportadores de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar fluxes de tràfic amb el país del sol naixent.

La missió es desenvoluparà a les ciutats Tokyo i Yokohama, del 8 al 14 de novembre de 2019, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes empresarials individualitzats amb empresaris i institucions del país, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització i la oficina d'ACCIÓ a Tokyo.

La data límit d'inscripcions és el 22 de juliol. Les places estan limitades pel que es prioritzarà l'ordre de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament.

Informació viatge
Registre participació empreses: Formulari inscripció 2019


SEMINARI PAÍS - 20 DE JUNY

Amb l'objectiu de donar a conèixer la missió així com també les oportunitats de negoci i inversió que ofereix el Japó, el Port de Barcelona va organitzar el següent seminari país:

Japó: reptes i oportunitats de negoci
Programa del seminari

Presentacions del Seminari:
Port de Barcelona
Costa Brava
ICEX
Jetro
Sant Aniol