SEMINARI PAÍS VIETNAM

Amb l'objectiu de donar a conèixer la missió així com les oportunitats de negoci i inversió que ofereix Vietnam, el Port de Barcelona va organizar el 21 de juny de 2018 el seminari país Vietnam .

Presentacions del seminari:
Manuel Galán - Port de Barcelona
Nguyen Duc Thuong - Oficina Comercial de l'ambaixada de Vietnam a Espanya (1)
Nguyen Duc Thuong - Oficina Comercial de la embajada de Vietnam a Espanya (2)
Juan Fernández Cuervo - Oficina Comercial de l'ambaixada d'Espanya a Vietnam
Santi Castejón - Net Craman
Alejandro Domínguez - Fidal Asiattorneys
Pere Ballart - Fluidra

INSCRIPCIÓ EMPRESES DELEGACIÓ PORT DE BARCELONA

Aquesta missió multisectorial a Vietnam, en la que hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i d'importadors/exportadores de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar fluxes de tràfic amb el país.

La missió es desenvoluparà a les ciutats de Hanoi i Ho Chi Minh, del 9 al 17 de novembre de 2018, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes empresarials individualitzats amb empresaris i institucions del país, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització.

La data límit d'inscripcions és el 7 de setembre. Les places estan limitades pel que es prioritzarà l'orde de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament.

Informació de viatge i calendari missió: Missió 2018 Vietnam
Registre participació empreses: Formulari participació 2018