INSCRIPCIÓ SEMINARI

Amb l'objectiu de donar a conèixer la missió així com les oportunitats de negoci i inversió que ofereix Vietnam, el Port de Barcelona ha organitzat el següent seminari país:

Seminari país VIETNAM: Un país amb potencial
DIJOUS 21 DE JUNY 2018, WTC Barcelona, Ed. Nord, Sala Barcelona

Programa seminari
Mapa d'ubicació WTC

Per confirmar assistència al seminari ha d'enviar un correu electronic a trademission@portdebarcelona.cat.

INSCRIPCIÓ EMPRESES DELEGACIÓ PORT DE BARCELONA

Aquesta missió multisectorial a Vietnam, en la que hi participaran institucions relacionades amb el comerç internacional i el transport marítim, estarà integrada per uns 60 empresaris de la comunitat portuària i d'importadors/exportadores de Catalunya, interessats en establir relacions comercials i consolidar fluxes de tràfic amb el país.

La missió es desenvoluparà a les ciutats de Hanoi i Ho Chi Minh, del 9 al 17 de novembre de 2018, on les empreses integrants de la delegació catalana podran mantenir contactes empresarials individualitzats amb empresaris i institucions del país, mitjançant les agendes concertades prèviament per la organització.

La data límit d'inscripcions és el 19 de juliol. Les places estan limitades pel que es prioritzarà l'orde de lliurament de la documentació sol·licitada i la data del pagament.

Informació de viatge i calendari missió: Missió 2018 Vietnam
Registre participació empreses: Formulari participació 2018