NotíciesEl IV Pla Estratègic del Port de Barcelona fixa com a objectius incrementar el valor de la mercaderia, reduir les emissions i augmentar els treballadors

El Port de Barcelona situa la societat i les persones al centre del seu IV Pla Estratègic 2021-2025, posant com a primera missió la generació de benestar i prosperitat als ciutadans, refermant així l'aposta social i sostenible que ha estat realitzant els darrers anys. Superar els 70.000 milions d'euros de valor del comerç exterior; electrificar el 50% dels molls de contenidors i ro-ro, i arribar als 40.000 treballadors són algunes de les fites recollides en el Pla.

El Port de Barcelona es volca un any més per ajudar als qui més ho necessiten

El Contenidor Solidari, que aquest any per la pandèmia se celebra en format online, ha recollit més d'11.000 quilos d'aliments, superant àmpliament les xifres d'anys anteriors. Per Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona, "la campanya solidària ha demostrat un cop més el compromís social de la Comunitat Portuària de Barcelona i la seva capacitat de donar una resposta conjunta a les necessitats de les persones". Les aportacions al Contenidor Solidari es poden fer fins al 31 de gener.

El Fòrum Telemàtic identifica les bones pràctiques implantades en la pandèmia i treballarà en la seva digitalització definitiva

Un grup de treball del Fòrum Telemàtic, amb professionals d'empreses i administracions públiques de la Comunitat Portuària de Barcelona, ha treballat durant la pandèmia en la identificació de les bones pràctiques implementades per garantir el funcionament de la cadena logística, fer una anàlisi de la seva viabilitat futura i millorar els processos que presenten mancances per seguir incrementant la digitalització i resiliència del Port de Barcelona.